Hlavní obsah

Petra Paroubková je těhotná, rodit má na podzim

Novinky, Luděk Fiala
Praha
Aktualizováno

Manželka předsedy ČSSD Jiřího Paroubka Petra je těhotná. Dítě má přijít na svět na podzim. V neděli o tom informovala sama Paroubková s tím, že její zdravotní stav je dobrý, lékaři neočekávají komplikace.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Jiří Paroubek s manželkou Petrou.

Článek

"Od jara tohoto roku s manželem víme, že jsem těhotná. V minulých dnech jsme o této skutečnosti informovali rodinu a poté i přátele. Narození našeho prvního dítěte očekáváme na podzim letošního roku," uvedla Paroubková v tiskové zprávě.

"Pro mě i manžela je moje těhotenství tou nejlepší možnou změnou našeho života a oba se na narození dítěte velmi těšíme," dodala Paroubková.

Manželka předsedy ČSSD byla těhotná již loni, nakonec ale samovolně potratila. Bulvární média spekulovala o tom, zda Paroubková může mít děti a přinesla, i zprávu, že letos potratila podruhé. Paroubková to popřela.

Šestapadesátiletý Paroubek má jednoho dospělého syna se svou první manželkou Zuzanou. Před dvěma lety se mu narodila vnučka. Svou nynější manželku Petru, která je o 21 let mladší než on, si vzal předloni v listopadu. Pětatřicetiletá Paroubková se nikdy netajila tím, že by chtěla mít se svým mužem dítě.

Reklama

Výběr článků

Načítám