Hlavní obsah

Žádostí o registrace k diskusím je za den už přes dva tisíce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zájem o novou podobu diskusí k článkům na Novinkách je obrovský. Už první den po zveřejnění nových podmínek, jejichž cílem je odstranit anonymitu a zkvalitnit obsah diskusí, se přihlásilo s žádostí o registraci přes dva tisíce čtenářů. A každou hodinu se jejich počet zvyšuje.

Foto: Novinky

Článek

Může se tedy stát, že někteří nově registrovaní čtenáři nedostanou dopis se svým přístupovým kódem v ohlášené sedmidenní lhůtě. Do spuštění nové podoby diskusí však zbývají ještě více než tři týdny, takže těm, kteří se přihlásí v nejbližších dnech, nehrozí, že by se od března na diskuse nedostali.

Zájem čtenářů ukazuje, že významná část diskutérů na Novinkách chce psát k věci, slušně a nebojí se zveřejnění svého jména na internetu. Redakce Novinek je přesvědčena, že nakonec se i jeho nynější kritici z řad pravidelných diskutérů přesvědčí, že tento průlomový čin na českém internetu je krokem správným směrem.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám