Hlavní obsah

Moderátor Frekvence 1 dostal epileptický záchvat přímo ve vysílání

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Velmi nepříjemná situace postihla moderátora rádia Frekvence 1 během nedělních zpráv v 18:00. V průběhu zpráv totiž dostal epileptický záchvat. Novinářka Frekvence 1, která zprávy prezentovala, mu dávala první pomoc. Zneklidňující zvuky tak mohli po dobu jedné minuty slyšet i všichni posluchači tohoto rádia.

Foto: Profimedia.cz

Podvečerní zprávy Frekvence 1 narušila nepříjemná událost. Ilustrační foto.

Článek

"Vše se bohužel odehrálo při zapnutých mikrofonech, protože starost o kolegovo zdraví byla v tu chvíli přednější než preciznost vysílání. Poté, co dorazila záchranná služba a kolega na záskok se kolem 18:20 vrátila Frekvence 1 ke standardnímu provozu," řekla Novinkám mluvčí Frekvence 1 Jasna Sýkorová.

Novinky informoval o podivném výpadku vysílání jeden ze čtenářů, který však zvuky v éteru považoval za sex v přímém přenosu. "Ozýval se jen charakteristický zvuk kopulujícího páru, který byl přerušen ženským hlasem: ´Rychle to pusť´ a evidentně vyrušeným mužským hlasem: ´Co mám dělat?´," napsal Novinkám čtenář.

Pražská záchranná služba Novinkám potvrdila, že na adrese redakce Frekvence 1 musela v neděli zasahovat. Z místa sanita odvezla do Všeobecné fakultní nemocnice jednu osobu po epileptickém záchvatu.

"Kolegové to zvládli skvěle, moc jim děkuju. Náš moderátor už je v pořádku, takže mě jen mrzí, že jsme mohli některé posluchače vyděsit. Ale jelikož všechno dobře dopadlo, je z toho naštěstí jen trochu zvláštní novoroční historka," uvedl ředitel Frekvence 1 Mirek Škoda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám