Hlavní obsah

Mluvčí ČSSD Kočová přechází k Rathovi

Právo, jov

ČSSD opustí poslední den letošního roku její tisková mluvčí Květa Kočová. Odchází pracovat do Středočeského kraje na pozici PR manažerky. Kočová končí v Lidovém domě 31. prosince.

Foto: Milan Malíček, Právo

Květoslava Kočová

Článek

„Rozhodla jsem se přijmout nabídku Davida Ratha a od 1. ledna nastupuji jako PR manažerka do Středočeské informační služby, která má za úkol propagovat turismus ve středních Čechách,“ sdělila včera Právu Kočová.

„Důvod je jednoduchý, mám ráda nové impulsy a toto odvětví je pro mě výzva. Navíc způsob a pracovní nasazení středočeského hejtmana mi naprosto vyhovuje,“ dodala na dotaz, proč se rozhodla změnit působiště.  

ČSSD zatím náhradu za Kočovou nemá, bude ji teprve hledat. „Zatím není nic rozhodnutého, funkci prozatím přebírá šéf sekce PR a marketingu Ondřej Macura,“ řekl v pátek Právu ústřední tajemník soc. dem. Jiří Havlíček.

Předchůdkyní Kočové byla Lucie Orgoníková. Ta byla nejprve mluvčí ČSSD, poté hovořila za vládu Jiřího Paroubka.

Odcházející mluvčí Kočová nastoupila do Lidového domu v říjnu roku 2006, na konci toho samého měsíce z něj přitom odešla právě Orgoníková. Ta zde vedla sekci PR a marketingu. Kočová před příchodem do Lidového domu pracovala jako novinářka.

Reklama

Výběr článků

Načítám