Hlavní obsah

Karlovarský exhejtman bude šéfovat hotelu Thermal

Právo, Martin Polák
KARLOVY VARY

Bývalý hejtman Karlovarského kraje Josef Pavel (ODS) před více než třiceti lety v karlovarském hotelu Thermal začínal a dokonce běhal po place jako číšník. Teď tomuto známému hotelu šéfuje. Pavel usedl do křesla generální ředitele Thermalu v pátek.

Foto: Archiv, Právo

Bývalý hejtman Karlovarského kraje Josef Pavel (ODS)

Článek

"Teprve jdu na schůzku managamentu,“ odpověděl na dotaz Práva, jaké budou jeho první kroky v nové funkci.

Přestože čerstvý ředitel strávil posledních dvanáct let v politice, z toho osm let jako hejtman, hotelové prostředí mu v žádném prostředí není cizí. Vystudoval hotelovou školu v Mariánských Lázních a v cestovním ruchu a hotelnictví pracoval řadu let.

"V Thermalu jsem během studia právnické fakulty pracoval i jako číšník. Ale také jako vedoucí odbytového střediska. Vracím se ke kořenům,“ vysvětlil Pavel, proč zamířil do Thermalu, kde v jeho dozorčí radě působil jako místopředseda devět let. "Tamní problematiku proto znám,“ poznamenal.

:. Karlovarský hotel Thermal je již dvacet let logistickým centrem zdejšího filmového festivalu.foto: Film Servis Festival Karlovy Vary

Pavel však pracoval i v dalším známém hotelu, a to v Grandhotelu Pupp. V letech 1980-1985 tam byl zaměstnám v řídících funkcích, později, v letech1994-1996, byl jeho generálním ředitelem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám