Hlavní obsah

Zkouška na vojenskou přehlídku omezila dopravu na tahu na Ruzyni

Novinky, pno
PRAHA
Aktualizováno

V pondělí večer proběhla v Praze na Evropské ulici generální zkouška na úterní vojenskou přehlídku. V této souvislosti museli řidiči počítat s omezeními nejen v Evropské ulici, ale také v okolí. Omezení platilo v pondělí večer a stejné bude i v úterý od 10. do 15. hodiny od Vítězného náměstí až po Drnovskou ulici.

Článek

Po osmé hodině byla pro dopravu zcela uzavřena Evropská ulice směrem do centra, a to od Drnovské ulice až po Vítězné náměstí. Zcela uzavřeny byly ulice Pevnostní a Gymnazijní mezi ulicemi Milady Horákové a Evropskou.

První část zkoušky začala kolem deváté hodiny, pokračování přišlo o hodinu později. Nácvik trval do třiadvacáté hodiny večer

Oba dny bude průjezdný pouze jeden jízdní pruh ve směru z centra na Ruzyni. Objízdná trasa povede z Pražského okruhu přes Karlovarskou, Bělohorskou Patočkovu až do ulice Milady Horákové.

Změny se dotknou také veřejné dopravy. Autobusy veřejné linkové dopravy budou v obou směrech odkloněny po trase Lipská – Pražský okruh – Rozvadovská spojka – Jeremiášova a budou zrušeny zastávky na celé trase.

Uzavřena bude Evropská ulice od Vítězného náměstí až po Drnovskou ulici. Zdroj: Novinky.cz s použitím Mapy.czPro dálkové autobusové linky končící na autobusovém nádraží na Florenci je objížďka vedena po trase Pražský okruh – Karlovarská – Bělohorská – Patočkova – M. Horákové a dále po své trase. Na zastávce Dejvická autobusy zastavovat nebudou.

Reklama

Výběr článků

Načítám