Hlavní obsah

VIDEO: Poslední prázdninový víkend bude teplo bez deště

– PRAHA • Aktualizováno
Novinky, znk

Nadcházející víkend bude poměrně vydařený. Přestože se ochladí, teploty neklesnou pod 20 stupňů a nemělo by ani pršet. Podobně bude i začátkem příštího týdne, od středy ale přibude oblačnosti. Novinkám to ve čtvrtek řekla Dagmar Honsová z Meteopressu.

Foto: Právo

Článek

Čtvrteční odpoledne bude teplotně nadprůměrné (průměrné teploty pro dnešní dny jsou 17,5 stupně), na Moravě a Slezsku bude skoro jasno až polojasno, v Čechách až oblačno, na Karlovarsku se mohou vyskytovat slabé dešťové přeháňky. Na Moravě bude 24 až 28, v Čechách pak 22 až 26 stupňů.

Pátek bude oblačný až polojasný, na severu republiky ojediněle s přeháňkami. Ráno se budou vyskytovat mlhy, teploty se budou pohybovat kolem 12 až osmi, odpoledne kolem 20 až 24 stupňů.

"V sobotu bude nadále do Česka proudit chladný vzduch, obloha bude oblačná až polojasná," uvedla Honsová. Ráno bude deset až šest stupňů s ojedinělými přeháňkami, odpoledne 20 až 24 stupňů.

Neděle bude polojasná až skoro jasná, odpolední teploty dosáhnou 22 až 26 stupňů.

Začátek příštího týdne bude polojasný až skoro jasný, odpoledne bude 22 až 26 stupňů. „Od středy ale přibude oblačnosti s dešťovými přeháňkami,“ upozornila Honsová. Teploty se budou pohybovat od 20 do 24 stupňů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám