Hlavní obsah

Poslanec Wolf stále zvažuje ochranku, radí se s odborníky

Novinky, jov

Poslanec Petr Wolf, který odešel z ČSSD, stále zvažuje, zda požádá o policejní ochranku. Nadále je totiž terčem výhrůžných esemesek, e-mailů a dopisů. O dalším postupu se radí s odborníky na bezpečnostní problematiku.

Foto: ČTK

Poslanec Petr Wolf

Článek

„Zvažuji všechny věci kolem, ještě potřebuji nějaká fakta. Potom padne konečné rozhodnutí,“ řekl v pátek Wolf Novinkám na dotaz, zda se již rozhodl požádat o policejní ochranku.

Nebyl schopen odhadnout, kdy padne definitivní slovo. „To nevím, to vám teď neřeknu. Podle toho, jak se to bude vyvíjet,“ sdělil poslanec. Tomu, jak prozradil, chodí nejen výhrůžné esemesky. „Nějaké další maily, dopisy,“ sdělil Wolf Novinkám.

Hanlivé dopisy a e-maily ale podle něj v jeho korespondenci nepřevažují, ty negativní ovšem předává do rukou odborníkům. „Pořád ještě převažují ty povzbuzující, takže to spíše nechávám vyhodnotit odborníkům, co na to říkají,“ prohlásil Wolf.

Na které odborníky se obrací, nechtěl poslanec přesně specifikovat. Uvedl pouze, že jde o „odborníky na bezpečnostní problematiku´“. Ti podle jeho slov hrozby, kterých je terčem, vyhodnocují.

Reklama

Související články

Rath: Wolf je velké nafoukané nic

Místopředseda sociálně demokratických poslanců ČSSD David Rath se ostře pustil do Petra Wolfa, který opustil klub i stranu. Prohlásil, že Wolf za větší...

Výběr článků

Načítám