Hlavní obsah

Policie odložila kauzu ukradených mailů Urbanové

Právo, rav

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ani po osmi měsících nezjistila policie pachatele, který se zřejmě naboural do dvou e-mailových schránek hlavní svědkyně trestní kauzy Jiřího Čunka Marcely Urbanové. Hacker, jenž prý ukradl Urbanové z mailů data a údajně vytvořil i několik falešných dopisů, si teď může oddychnout. Policisté totiž své šetření odložili.

Článek

„Nepodařilo se zjistit skutečnosti opravňující zahájit trestní stíhání,“ napsali policisté Urbanové ve svém usnesení. „Nesouhlasím s tím výrokem policistů,“ konstatovala Urbanová. Advokátka Urbanové Klára Veselá-Samková už proti závěrům kriminalistů podala stížnost.

„Přijde mi více než podivné, že v konkrétních termínech, kdy jsem se prokazatelně nemohla do svých e-mailů připojovat a docházelo tam k pohybu, tak poskytovatel internetových služeb sdělil, že měl technickou poruchu, a tudíž se nedá určit, kdo ten e-mail užíval a do mé schránky se naboural,“ podotkla Urbanová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám