Hlavní obsah

Paroubek háže rychlou jízdu na agenturu

Novinky, znk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Předseda ČSSD Jiří Paroubek požádal o prošetření okolností jízdy, kterou absolvoval o víkendu v limuzíně do Mariánských Lázní, kde měl svatbu. Podle bulvárních médií měl vůz jet až 200 km/h. Šéf soc. dem. se obrátil na majitele agentury, která zajišťuje provoz vozidla a služby řidiče, aby urychleně celou záležitost vyšetřili.

Článek

"Zároveň jsem také požádal, aby do doby, než se celá věc vyšetří, se mnou tento konkrétní řidič nejezdil," uvedl Paroubek s tím, že agentura je placena za profesionální služby, a proto není možné, aby její pracovníci porušovali dopravní předpisy.

Předseda sociálních demokratů se znovu omluvil za případné potíže, které mohla rychlá jízda způsobit. "Vyzývám tímto rovněž média, aby předložila důkazy o tom, že automobil, kterým jsem byl přepravován, skutečně jel rychlostí 200 km/h.

"V případě, že by se problém opakoval, jsem rozhodnut ukončit s touto agenturou spolupráci," ukončil.

Paroubek jel v sobotu na svatbu přímo z okresní konference ČSSD v Ústí nad Labem. Uvedl, že údajného přestupku si nevšiml, protože skoro celou cestu spal.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám