Hlavní obsah

Paroubek potvrdil sobotní svatbu s Kováčovou

Šéf ČSSD Jiří Paroubek v úterý potvrdil, že svatba s jeho přítelkyní Petrou Kováčovou proběhne v sobotu 17. listopadu v Mariánských Lázních. Svatba se uskuteční v uzavřené skupině rodinných příslušníků a blízkých přátel. Paroubek tak potvrdil včerejší informace Práva o přípravě svatby.

Článek

"Předpokládané náklady vynaložené na obřad, svatební hostinu a ubytování rodinných příslušníků jsou cca 120 000 korun českých, z čehož velkou část uhradí dle tradice rodiče nevěsty," sdělil šéf ČSSD v prohlášení pro média.

V pondělí a v úterý Novinky uvedly, že Petra Kováčová během svého pobytu v USA, kde tlumočila delegaci ČSSD, nakupovala věci na přípravu svatby. Tuto informaci se nepodařilo ověřit a Petra Kováčová ji popřela. Redakce Novinek se jí omlouvá.

Ubytování novomanželů v hotelovém apartmá je podle Paroubka darem od majitele hotelu. Pozvaní svatebčané z řad přátel si ubytování platí ve vlastní režii.

:. Zasněžený hotel Esplanade v Mariánských lázních. FOTO: Právo/František Kšajt

"Přeji mu to z celého srdce, to myslím opravdu upřímně," uvedla v pondělí k chystané svatbě Zuzana Paroubková.

Co čeká svatebčany?

První zprávy, o tom, jaký gurmánský zážitek připravuje na sobotu mariánskolázeňský hotel Esplanade, začínají prosakovat.

Svatebčané dostanou na slavnostně prostřenou svatební tabuli předkrm na rybí variace, lehkou zeleninovou polévku, pak telecí maso s několika variantami příloh, sladkosti budou mít podobu lívanečků s lesním ovocem a na závěr je připraven výběr studených minidesertů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám