Hlavní obsah

Provoz na D1 před Prahou zastavila hromadná havárie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Hromadná dopravní nehoda zastavila ve čtvrtek v ranní dopravní špičce před Prahou provoz na patnáctém kilometru dálnice D1 ve směru k hlavnímu městu. Na místě se utvořila dlouhá kolona aut. Dálnice byla několik hodin neprůjezdná.

Článek

"Nehoda se udála kolem 7:30. Na místě havarovalo osm aut," řekla Novinkám policejní mluvčí Středočeského kraje Soňa Budská.

"Na místě utrpěla otřes mozku třiatřicetiletá žena. Sanitka ji převezla na chirurgickou ambulanci říčanské nemocnice," řekla mluvčí středočeské záchranky. Další žena si stěžovala na bolest zad. Lékaři ji ošetřili na místě.

Dálnice byla neprůjezdná a fronta aut se táhla až k 19. kilometru. Policisté dopravu odkláněli na exitu 15 - Všechromy, řidičům ale radili z dálnice sjet už na 21. kilometru u Mirošovic.

Provoz byl plně obnoven kolem desáté hodiny.

Druhá nehoda na dálnici

Na 15. kilometru dálnice D1 je to ve čtvrtek již druhá nehoda. První, při které se srazila dvě auta, byla dopravním policistům nahlášena v 5.30. Záchranáři na místě ošetřili dva zraněné muže. Oba měli pohmožděný hrudník a oděrky.

Reklama

Výběr článků

Načítám