Hlavní obsah

Topolánek se chce rozvést, souhlas manželky nemá

PRAHA

Premiér Mirek Topolánek na tiskové konferenci k narození syna Nicolase přiznal, že se chce rozvést se ženou Pavlou, nemá však zatím její souhlas. Zároveň zdůraznil, že jeho syn Nicolas nebyl v úterý přiveden na svět císařským řezem. Nicolasova matka, místopředsedkyně Sněmovny Lucie Talmanová, podle něj rodila spontánně a hladce.

Článek

"V této chvíli zatím nemám souhlas své ženy Pavly a plně to respektuji," dodal Topolánek k informaci, že usiluje o rozvod se svou manželkou.

"Opustit rodinu není nic, na co bych mohl být úplně hrdý," dodal premiér. Na tiskové konferenci, která se týkala především úterního narození syna Topolánka a Talmanové, dále premiér připustil, že je možná špatným manželem, ale chce být dobrým otcem.

:. Nicolas Topolánek. Foto: Úřad vlády

"Syn je moc hezký, nemá žloutenku, jsem hrdým otcem," svěřil se Topolánek. Svou účast u porodu komentoval slovy: "Zvládl jsem to bez problému. Maminka ještě lépe. Nebyly žádné komplikace."

Topolánek má čtyři děti a jednu vnučku

Jednapadesátiletý Topolánek je už čtyřnásobným otcem. S manželkou Pavlou má dvě dospělé dcery a dospívajícího syna. Od loňska je i dědečkem.

O manželské krizi Topolánkových začala média spekulovat loni v létě. Po Novém roce předseda vlády a ODS veřejně přiznal manželskou odluku a oznámil, že bydlí s Talmanovou. To, že čeká se stranickou kolegyní dítě, Topolánek sdělil médiím počátkem dubna. [celá zpráva]

:. Nicolas Topolánek a jeho matka Lucie Talmanová. Foto: Úřad vlády

Mimomanželský poměr nedávno přiznal i bývalý premiér a předseda opoziční ČSSD Jiří Paroubek. Ten již dříve oznámil, že se s manželkou Zuzanou rozvádí. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Talmanová potvrdila své těhotenství

Místopředsedkyně Sněmovny za ODS Lucie Talmanová potvrdila v televizi Nova své těhotenství. "Bohužel to musím potvrdit. Bohužel proto, že jsem si oznámení...

Výběr článků

Načítám