Hlavní obsah

Topolánek nabídne Dalíkovi místo

Novinky, mib
PRAHA

Marek Dalík, blízký spolupracovník premiéra Mirka Topolánka (ODS) bude zřejmě pracovat na Úřadu vlády ČR. Premiér v neděli v ČT v Otázkách Václava Moravce řekl, že mu nabídne místo. O jaký post půjde, ale Topolánek odmítl specifikovat.

Článek

Na otázku moderátora, zda to bude místo šéfporadce premiéra, nechtěl Topolánek odpovědět s tím, že o tom bude s Dalíkem teprve mluvit. 

Že Dalík s místem na Úřadu vlády počítá, vyplynulo z jeho odpovědí v nedávném chatu se čtenáři Novinek. Před týdnem na dotaz, kým je placen, Dalík odpověděl: "Byl jsem placen ODS a pokud vláda získá důvěru, budu Úřadem vlády."

V neděli se nechtěl Dalík k věci příliš vyjadřovat a případnou pozici na Úřadu vlády specifikovat. "Ještě jsme o tom nejednali," řekl Dalík Novinkám.

Topolánek v neděli také prohlásil, že kdyby Dalíka více poslouchal, měl by se lépe. Dalík ale například k Topolánkovu nemanželskému vztahu před týdnem napsal: "Netroufám si radit panu Topolánkovi v soukromých věcech, jako profesionál jsem měl být proti tomu vztahu, jako člověk jsem to nedokázal."

Reklama

Výběr článků

Načítám