Hlavní obsah

Počasí bude i dál mlhavé a deštivé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÁ REPUBLIKA

Oblačno, občasný déšť, na horách zpočátku sněhové přeháňky, ale také nadprůměrné teploty. Tak bude vypadat počasí tento týden. Odpolední teploty by v druhé polovině týdne měly vyšplhat až na 14 stupňů.

Článek

Až do středy bude na horách sněžit, ale lyžaři se radovat nebudou. To proto, že teploty budou i na horských vrcholech vysoké. Nevytvoří se tak sněhová pokrývka a nebudou vhodné podmínky ani pro umělé zasněžování. Za sněhem bude proto nutné vyrazit do zahraničí, například do Alp, kde je do 50 cm sněhu, nebo do slovenských Tater (od 30 do 200 cm).

V úterý a ve středu bude oblačno až zataženo s občasným deštěm, ráno se budou ojediněle tvořit mlhy a teploty se budou pohybovat od 5 do 1 °C. Odpoledne by mohly teploty dosáhnout od 6 do 10 stupňů.

Od čtvrtka bude rtuť teploměru i přes oblačno a občasný déšť stoupat. O víkendu by se denní teplota měla pohybovat od 9 do 14, v noci od deseti do šesti stupňů.

Reklama

Související témata:

Související články

Teplé počasí doprovodí mlha

Celý tento týden by mělo být poměrně teplé počasí až 15 stupňů Celsia, ale musíme počítat s větší možností ranních mlh. Právu to řekl Vladimír Seifert...

Výběr článků

Načítám