Hlavní obsah

Port de Bras - cvičení, které dokonale protáhne tělo a uvolní mysl

Novinky, das

Harmonická, plynulá sestava cviků, která připomíná balet, pilates nebo jógu - to je Port de Bras. Jde o cvičení, které v ženách probouzí něhu a eleganci. Zároveň ale dokonale protáhne tělo a posílí svaly v problematických partiích.

Sestava cviků z Port de Bras, která protáhne a posílí těloVideo: Novinky

 
Článek

Port de Bras je velmi zajímavá tzv. body and mind forma cvičení, která dokonale procvičí tělo a zároveň uvolní mysl. Jedná se v podstatě o dynamický, rehabilitační strečink, který se inspiruje tanečními technikami a baletními pozicemi.

Najdou se v něm i jogínské pozice, formy pilates cvičení. Tedy všechny možné věci, které jsou spojené s napojením na sama sebe, zklidněním těla a mysli.

Pokud si chcete protáhnout a zpevnit tělo a zároveň ze sebe shodit každodenní stres, zacvičte si s námi jednoduchou sestavu od lektorky Port de Bras Lucie Dědicové, kterou naleznete v přiloženém videu.

Reklama

Související články

Vysoce efektivní cviky pro sexy ploché břicho

K dokonalé postavě patří nejen pevná ňadra a zadek, ale i ploché bříško. Zhubnout v pase však není totéž, co zpevnění a vyrýsování břišních svalů. To vyžaduje...

Efektivní cviky na posílení paží a ramen

Přestože ruce i ramena používáme při většině každodenních činností, nezapojujeme u toho zdaleka všechny svaly. Zejména v zadní části paže se utváří povislá...

Výběr článků

Načítám