Hlavní obsah

Podle čeho může žena poznat, že není v životě muže jediná

Novinky, bok

S každým novým vztahem všichni tajně doufají, že to bude už konečně ten pravý, který vydrží do konce života. Ne vždy se tak ale stane, někdy jeden z partnerů začne zjišťovat, že je rychle odsouván „na druhou kolej”. Podle čeho může konkrétně žena poznat, že její přítel má ještě nějakou jinou?

Foto: Profimedia.cz

Jedním z velmi nepříjemných zjištění může být, že v partnerově životě figuruje ještě jiná žena.

Článek

Každý vztah se potřebuje vyvíjet a být opečováván, aby dlouho vydržel. Snažit by se měli muži i ženy, jedině tak je možná šance na úspěch. Pokud vzájemná komunikace nefunguje už zpočátku, je nejlepší se rozejít.

I když ale vypadá vše skvěle, nikdo nezaručí, že to tak zůstane. Může se stát cokoli, a nejedna žena může zjistit, že není v životě svého partnera jediná. Podle čeho poznat, že to tak nejspíš je?

Nezná jeho přátele 

Na počátku každého vztahu se seznamují nejen partneři navzájem, ale představují si i své kamarády, případně příbuzné. Někdy se tak ale neděje, což už samo o sobě může značit, že není něco v pořádku. Je pravdou, že pro to může být jednoduché vysvětlení – muž se chce nejprve ujistit, že je to vážnější, než ženu někomu představí. Pokud se tak podle odborníků ale nestane zhruba do tří měsíců, kdy muž vztah s ženou až úzkostlivě tají, je třeba se mít na pozoru, uvádí server Women24.

Žádné společné akce 

Podobně alarmující může být i fakt, že pár společně nechodí na žádné akce (například ani do kina, na večeři atd.). Je jasné, že ne ve všem se musí shodnout a dělat to společně, určité drobnosti, ať už je to večeře nebo občasné společné nakupování, jsou ale příznivé pro další vývoj a utváření vztahu.

Na poslední chvíli

Každý člověk v určitém okamžiku začne plánovat budoucnost se svým protějškem. Postupem času to bývají třeba hovory o založení rodiny, společném bydlení atd. Na počátku vztahu pak třeba víkendový výlet atd.

Jestliže nic takového dvojice nepraktikuje, spíše se stává, že se muž vždy objeví podle toho, jak jemu se to hodí, nebo se rozhoduje doslova na poslední chvíli, naznačuje to, že v takovém vztahu spíše podřizuje všechno svému pohodlí a bere ho moc na lehkou váhu (třeba právě proto, že se věnuje i jiné ženě).

Nezůstane přes noc

Společně strávená noc patří mezi zážitky, které chce nejedna žena prožít. Ne vždy tak ale společná schůzka může skončit. Začne krásně, třeba návštěvou kina, pak domácí večeří, dojde i na sex. Ale chvíli poté se muž sbalí a odejde, i když by z nějakého vážného důvodu nemusel. Stává-li se to častěji, případně vždy, pak ona žena není určitě jeho prioritou.

Věci jiné ženy

Téměř jasno, že přítel má ještě nějakou jinou ženu, může být ve chvíli, kdy současná přítelkyně najde v jeho bytě věci, které rozhodně nepatří jí (spodní prádlo apod.). Výmluvy ve stylu, že jde o věci „sestry”, která tu narychlo přespala, případně jen obyčejné kamarádky, která potřebovala nocleh, v tu chvíli už asi příliš neuklidní.

Čtěte také
Lesk a bída módy protektorátu
Kurátorka sbírky moderního textilu Národního muzea Miroslava Burianová vypráví o všedních dnech protektorátu.Více se dočtete ve čtvrteční příloze deníku Právo.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak si dlouhodobě udržet partnerův zájem

Z každého vztahu se může po čase vytratit jiskra, co probouzela neskonalé vášně. Je potom především na partnerech, jak se k dané situaci postaví. Zda budou...

Největší milostná zklamání

Mladí lidé si často vytvářejí ideály o životě, partnerovi, práci a dalších věcech, které by chtěli v životě mít či zažít. Postupem času ale zjišťují, že ne...

Výběr článků

Načítám