Hlavní obsah

I misionářská poloha může být zábavná

Novinky, ald

Misionář sice nepatří k těm nejkreativnějším sexuálním pozicím, přesto dokáže překvapit. Pokud jste tedy nad misionářskou polohou zlomili hůl a považujete ji za synonymum nudy, zkuste jí dát poslední šanci. Uvidíte, že se v ní ukrývá potenciál.

Foto: Profimedia.cz

Ani misionářská pozice nemusí být nuda.

Článek

Pro někoho je misionářská poloha symbolem sexu, pro jiného naprostou nudou. I když existují mnohem zajímavější pozice, misionář má jeden velký trumf v rukávu.

Právě v této poloze se můžete protějšku dívat do očí, máte dostatek prostoru na líbání i hlazení. Jde tedy o velmi kontaktní sexuální polohu, která dokáže navodit silné vyvrcholení. Otázka zní, jakým způsobem misionáře vylepšit, aby si stále zachoval své silné stránky.

1. S polštářem

Nemáte velkou chuť experimentovat, přesto chcete něco nového vyzkoušet? Pak by se vám mohl zalíbit misionář, během kterého hraje hlavní roli polštář.

Postup je jednoduchý – během misionářské polohy si pod zadeček posuňte polštář. Díky tomuto kroku partner pronikne hlouběji a navíc může stimulovat i bod G. Jde tedy o jednoduchou změnu, která však přinese kýžené ovoce.

2. Nohy do nebe

Poměrně větší změnu nabízí pozice, při které muž klečí, zatímco žena má položené nohy na jeho ramenou. Ženy se nemusí vůbec bát v této pozici pomyslně přimáčknout nohy k sobě, neboť jedině tak zúží vaginální vstup. Výsledkem bude silnější sexuální tření, které jde ruku v ruce s orgasmem.

Není orgasmus jako orgasmus

Vztahy a sex

3. Zapojte horní část těla

Pokud žena během misionářské polohy nechce působit pasivně, měla by se lokty opřít o postel. Aktivní ženy mohou partnera držet za boky nebo se nohama ovinout okolo jeho trupu. Už jenom tyto drobné změny dokážou misionáře ozvláštnit a vytvořit zcela novou dimenzi sexu.

4. Krajní hrátky

Při důvěře v partnera se také žena může přesunout na okraj postele a následně stehna přimáčknout ke svému hrudníku. Partner by ji měl pevně držet za kotníky, aby z postele nespadla na zem. Na první pohled krkolomná pozice, která vás může překvapit svou efektivitou.

Co je dobré vědět, než se rozhodnete odhalit tajemství análních hrátek

Vztahy a sex

5. Mimo klasické území

Nejen u misionářské polohy platí, že pokud změníte prostředí, změní se i celkový pocit během sexu. Navíc právě misionář je ideální pozicí při sexuálních hrátkách v autě, v kuchyni nebo třeba ve vaně.

Zkuste tedy protějšek vylákat z ložnice a ukažte mu nové alternativy vašeho sexuálního života.

Reklama

Související témata:

Související články

Pozice z jógy pro lepší sex

Cvičení jógy vás dostane do psychické pohody, skvělé fyzické kondice a také vám může pomoci k mnohem lepším prožitkům při sexu a silnějším orgasmům.

Výběr článků

Načítám