Hlavní obsah

Přehlídka večerních rób od návrhářky Pamelly Rolandové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbená návrhářka hollywoodských celebrit Pamella Rolandová předvedla v rámci Newyorského týdne módy nejnovější kolekci večerních šatů. Prohlédněte si róby s předstihem, než budou k vidění na červeném koberci.

Foto: Profimedia.cz

Večerní móda z dílny značky Pamella Roland

Článek

Pamella Rolandová je americká módní návrhářka, která tvoří pod svým jménem sérii exkluzivních večerních šatů.

Po absolvování Michiganské státní univerzity si vybudovala rozsáhlé profesionální zázemí v marketingu a vztahu s veřejností a téměř deset let pracovala v korporátním i agenturním prostředí.

Na základě svých početných konexí se rozhodla v roce 2003 poprvé debutovat se svojí kolekcí šatů v rámci Newyorského týdne módy. Od té doby je jeho pravidelnou součástí a její šaty vyhledávají známé osobnosti, jako jsou herečky Angelina Jolie, Jennifer Garnerová, Halle Berryová či Eva Longoriová.

Co přinesl letošní haute couture týden módy

Styl

Nejnovější kolekce Rolandové byla plná okouzlujících rób klasických slušivých střihů. Nechyběly modely s flitry, které dodají na svátečnosti i jinak jednoduchým šatům.

Návrhářka v nové kolekci sázela především na odhalená ramena, která dávají vyniknout klíčním kostem.

Co se týče barevné palety, převažovaly odstíny fialové, růžové a nude doplněné trendy limetkově zelenou.

Reklama

Související články

Zemřel módní návrhář Thierry Mugler

V neděli zemřel ve věku 73 let slavný francouzský módní návrhář Thierry Mugler. Jeho avantgardní módní značka byla jednou z nejvlivnějších v 80. a 90. letech....

Horký trend nadcházející sezony: 70. léta

Jedním z hlavních trendů následující sezony budou 70. léta. Co to znamená? Vyndejte ze dna skříně dříve tolik oblíbené zvonové džíny, roláky nebo minisukně....

Výběr článků

Načítám