Hlavní obsah

Kdo zaujal a kdo pohořel na slavnostním galavečeru LACMA 2021

V Americe se o víkendu odehrál další významný galavečer, tentokrát pod záštitou losangeleského muzea umění LACMA Art + Film. Akce, během které byl oceněn například režisér Steven Spielberg, se zúčastnilo mnoho známých osobností. Prohlédněte si s námi nejkrásnější šaty večera.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Dakota Johnsonová

Článek

Během desátého výročního ročníku slavnostního galavečera LACMA dostali ocenění i portrétisté Kehinde Wiley a Amy Sheraldová, kteří mimo jiné stojí za portréty bývalého prezidenta Spojených států amerických Baracka Obamy a jeho ženy Michelle.

Nejkrásnější model večera vynesla bez pochyb modelka Hailey Bieberová. Šaty z kolekce jaro/léto 2022 od značky Saint Lauren vynikaly svou jednoduchou, ale přesto propracovanou siluetou. Krémové šaty modelka vhodně doplnila výraznými zlatými náramky a efektním make-upem.

Jelikož hlavním sponzorem galavečera se již tradičně stal módní dům Gucci, na neobvykle černém koberci nechyběly ani hlavní tváře této značky oblečené v modelech z nejnovější kolekce.

Herečka Olivia Wildeová si vybrala černou flitrovanou róbu s červeným motýlkem, která ačkoliv zahalovala celou postavu, i tak působila nesmírně svůdně. Podobný model oblékla její herecká kolegyně Salma Hayeková, která vsadila na flitrovanou ombré róbu bez rukávů s výrazným náhrdelníkem. Ve svých pětapadesáti letech překonala i ženy o několik dekád mladší.

Krásný model stejné značky vynesla také Dakota Johnsonová. Extravagantní šaty tvořil top, jenž připomínal kroužkové brnění, na kterém byly umístěné třpytivé krystaly, a saténová sukně.

Naopak ne příliš povedený look předvedla zpěvačka Miley Cyrusová, která vynesla květovaný kostým od značky Balenciaga. Halenka se stojáčkem, kterou měla pod sakem, zpěvačce zbytečně zkracovala krk a na výsledném looku nepřidal ani zastarale vypadající make-up i účes, který připomínal trvalou.

Všechny zmíněné šaty a mnohé další naleznete v naší galerii.

Reklama

Související témata:

Související články

Večerní róby pod taktovkou Zuzany Kubíčkové

Přední česká návrhářka se svou poslední přehlídkou doslova přepsala mapu hlavního města Prahy. Ulice Vinařská se totiž pro jeden večer přejmenovala na třídu...

Jak vypadaly svatební šaty dcery Billa Gatese

Úspěšná jezdkyně Jennifer Gatesová se o víkendu provdala za kolegu z branže, egyptsko-amerického jezdce Nayela Nassara. Svatba se konala na panství Gatesových...

Výběr článků

Načítám