Hlavní obsah

Vévodkyně Meghan přijde o bodyguardku

Právo, rm

Vévodkyně Meghan, manželka britského prince Harryho, přijde po pouhých šesti měsících o elitní policistku, která ji doprovázela coby tělesná strážkyně.

Foto: Charlotte Graham, ČTK/AP

Princ Harry a vévodkyně Meghan

Článek

Nejmenovaná bodyguardka na sebe upozornila za krátký čas ve funkci elegancí i profesionálním vystupováním. O to větší překvapení způsobila o víkendu oznámením, že úplně končí u policie.

Podle londýnských Timesů za nečekaným exodem spolupracovníků nejsou spory ani konflikty s novou populární členkou windsorské dynastie. Scotland Yard pouze naznačil, že bývalá herečka se chce na veřejnosti cítit „jako každý jiný člověk“, což pro její personál vytváří nezvládnutelná bezpečnostní rizika.

„Lidé vyrostlí v královské rodině umějí s přítomností bodyguardů žít. Meghan to ale nikdy nezakusila a nynější opatření ji zřejmě silně omezují. Proto se snaží jejich svazujícímu vlivu uniknout,“ řekl deníku nejmenovaný zdroj Metropolitní policie.

Reklama

Související témata:

Související články

Harryho manželka Meghan je těhotná

Britský princ Harry s manželkou Meghan očekávají příští rok na jaře narození svého prvního dítěte. Zprávu v pondělí oficiálně potvrdil Kensingtonský palác. Pár...

Výběr článků

Načítám