Hlavní obsah

Známé tváře předváděly šperky s diamanty

Novinky, Petr Mráček

Módní přehlídka nemusí být vždy jen o krásných šatech. K něžnému pohlaví už od nepaměti patří také šperky. Zdobit se je pro ženy natolik přirozené, že jim to nikdo nemůže mít za zlé. Přehlídka se uskutečnila 17. října v hotelu Holiday Inn Prague Congress Centre.

Foto: Petr Mráček

Přehlídka šperků s diamanty

Článek

Nejen proto tentokrát hrály na originální módní show hlavní roli drahokamy s diamanty. Šperky na sebe „oblékly“ také rockerka Marta Jandová, Olga Menzelová nebo modelka Aneta Vignerová. A nám při té příležitosti prozradily, o jakém kousku tajně sní.

Co se šperků týče, je modelka Aneta Vignerová spíše nenáročná a pro běžné nošení dává přednost jednoduchosti. „Jsem výrazný typ, takže upřednostňuju decentní minimalistické šperky. Stabilně nosím jen náušnice a dva řetízky.“ Když však vyrazí do společnosti, vymění je klidně za výraznější kousky.

A jaký šperk by si tato kráska přála nejvíce? „Prsten od Arabely, který by mi plnil různá přání, ten bych chtěla,“ smála se. A vskutku jeden dárek dostala. Vysněný prsten to sice nebyl, ale zato to byl její první letošní narozeninový dort, protože Miss České republiky 2009 slaví tento týden své 30. narozeniny.

Velkou fanynkou drahokamů a diamantů je i zpěvačka Marta Jandová. Nejraději nosí šperky od manžela a jeden po své mamince. „Nejčastěji a ráda nosím šperky od manžela. Mám k nim osobní vztah. Snubní i zásnubní prsten, k tomu jeden nádherný „za Marušku“. Po mamince mám na krku starožitnou Madonku. Tu sundám, jenom když musím.“ 

„Tajné přání v podobě šperku? Ano, to mám. A čekám na prince na bílém koni, který mi ho přinese… Jestli ho to ovšem napadne,“ svěřila se se smíchem Olga Menzelová, která má ráda neobvyklé a nápadné kousky. „Mně se líbí výrazné a originální šperky. A dělá mi radost, když vím, že právě onen originál mám jen já.“

Celým večerem provázel Roman Vojtek coby moderátor.

Reklama

Výběr článků

Načítám