Hlavní obsah

Vysportované krásky ovládnou Olomouc

Novinky, Radim Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutěž Miss Aerobik Olomouc Open 2013 se v hanácké metropoli uskuteční v sobotu 8. června. Akce se koná v olomoucké Čajkaréně a jedná se o výběrové kolo prestižní celorepublikové soutěže Miss Aerobik 2013, do které postoupí nejlepší krásky.

Foto: Miss aerobik Olomouc Open

Nikol Vykydalová, Miss Aerobik 2005

Článek

Letos poprvé se uskuteční výběrové kolo Miss Aerobik 2013, soutěže se sedmnáctiletou tradicí, také v Olomouci. Prvních deset finalistek má možnost postoupit do celorepublikového semifinále a následného finále soutěže Miss Aerobik 2013.

„Soutěží se v pěti věkových kategoriích, minimiss 6 až 9 let, kadet 10 až 13 let, junior 14 až 17 let, miss 18 až 28 let, missis 28 let a více. Účastnice čeká cvičení podle zkušeného lektora. Postupující do druhého kola nemine kratičký rozhovor s moderátorem na vybrané téma," uvedla za pořadatele Denisa Všetíčková. V porotě zasednou známé osobnosti z regionu. 

Moderátorem a lektorem pro hlavní kategorii bude Jiří Gruntorád, přijedou i všechny vítězky Miss aerobik 2012 v čele s kralující Janou Šimičkovou, ale i další finalistky Miss aerobik 2012. Na ty nejlepší čekají zajímavé ceny. První cenou je pronájem automobilu pro vítězku kategorie Miss od Auto Čechák. Všechny vítězky dostanou kromě hodnotných cen také roční členství v luxusním sportovním centru Omega centrum sportu a zdraví. Ceny připravila také poradenská společnost RPSC ideas a mnohé další.

Určitě stojí za připomínku rok 2005, kdy se absolutní vítězkou Miss Aerobik stala šumperská rodačka Nikola Vykydalová. Ta je nyní cvičitelkou aerobiku a snaží se také dívkám radit, jak kláním projít a čeho se vyvarovat a pomáhá i při organizaci.

Nikola přibližuje důvod, proč ji aerobik uchvátil: "Líbí se mi spojení hudby a tance. Vždycky jsem byla živel, potřebovala jsem se někde vybít. Člověk při tom zapomene na starosti a problémy." Zúčastnit se soutěže je podle ní rozhodně dobrá zkušenost. Člověk se "otrká" a dostane do zajímavé společnosti. 

„Myslím si, že v České republice lidé o Miss Aerobik dobře vědí. Je pravda, že podobných soutěží je u nás hodně, ale já mám ráda spojení sportu a krásy." dodala Nikola Vykydalová. 

Pořadatelé soutěže se těší na hojnou účast a výborné sportovní výkony spojení s ženskou krásou. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám