Hlavní obsah

V centru Brna je k vidění letní výstava aut

Novinky, Jiří Smutný

Uprostřed parku na Moravském náměstí v Brně se koná prodejní výstava málo ojetých a zánovních vozů. Každý exponát splňuje podmínku stáří do dvou let a maximální počet najetých kilometrů do 30 000. Na všechny vozy se tedy ještě vztahuje záruka výrobce.

Foto: Jiří Smutný
Článek

„Během léta budeme postupně na několika místech v Brně formou prodejní výstavy nabízet zánovní a exkluzivní automobily. Dnes začínáme více než dvěma desítkami vozů na Moravském náměstí na ploše bývalého Německého domu, potom se se čtyřiceti auty přesuneme na náměstí Svobody, kde se objevíme i ve druhé polovině srpna a začátkem září. Lidé si budou moci vozy prohlédnout, posadit se do nich a domluvit si zkušební jízdu,“ uvedl koordinátor výstavy Stanislav Gálik.

Cílem akce, která se koná ve spolupráci s Turistickým informačním centrem města Brna, je nabídnout Brňanům možnost vyzkoušet si zdarma a bez jakýchkoli závazků nabídku současných modelů vozů přímo v centru města.

Výstava bude na Moravském náměstí do 24. července. Ve dnech 24. až 31. července si ji mohou zájemci prohlédnout na náměstí Svobody a od 28. srpna do 11. září bude opět na Moravském náměstí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám