Hlavní obsah

Řidič nezvládl řízení, vůz se převrátil na střechu a pak zpět na kola

• Aktualizováno
Novinky, Jiří Malyška

V pátek v brzkých ranních hodinách se stala za obcí Majetín ve směru na Krčmaň dopravní nehoda osobního automobilu škoda Felicia. V automobilu byl pouze řidič, který vyvázl bez zranění. Z automobilu unikaly provozní kapaliny, které museli likvidovat hasiči z Přerova.

Foto: Jiří Malyška

Pošpození vozu

Článek

Dopravní nehoda osobního automobilu Škoda Felicia za obcí Majetín se stala v 5:40. Autor článku byl očitým svědkem události. Felicia vjela v mírně levotočivé zatáčce s nerovným povrchem na krajnici, řidič se lekl a strhl volant doleva, následně přejel přes levý, mírně namrzlý, pruh do příkopu, odkud se odrazil a přetočil přes střechu, poté dopadl na kola. Jen těsně minul na poli stojící betonovou skruž.

S pomocí dalšího řidiče, který ihned zastavil, jsme mladíka opatrně vyprostili přes zaklíněné dveře z auta ven a okamžitě volali záchranáře - přijeli hasiči a policisté z Přerova.

Z automobilu vytékaly provozní kapaliny a olej, byl proto použit sorbent pro jejich likvidaci. Auto pomocí navijáku bylo vytaženo na silnici. Provoz byl řízen jedním pruhem, škoda na autě je značná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám