Hlavní obsah

Posvícenský nohejbal hostilo Mokré, výsledkově uspěli sousedé z Čánky

Novinky, Martin Fletcher

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„V Mokrém se 27. srpna uskutečnil nohejbalový turnaj mezi místními a sousední obcí Čánka, bylo to derby, jak se patří, a i když teploty šly nad 30°C, tak vše borci zvládli," sdělila jedna z organizátorek z obce Mokré Dagmar Honsnejmanová.

Foto: Dagmar Honsnejmanová
Článek

„Na nohejbalové utkání se přihlásila tři družstva z Mokrého a dvě družstva z Čánky. Zápasy probíhaly za doprovodu přihlížejících až do podvevečerních hodin, kdy bylo o vítězi rozhodnuto. Vše se uskutečnilo před dobrou diváckou kulisou a zejména kluci měli o sledování hry velký zájem. Po ukončení turnaje si každý mohl vyzkoušet, jaké je to hrát nohejbal,” dodala Dagmar Honsnejmanová.

Výsledky turnaje:

1 místo - Čánka - Lukáš Klusoň, Aleš Černý, Martin Sekyra

2. místo - Čánka - Pavel Krejzl, Martin Šnaidr, Roman Rada

3. místo - Mokré - Jan Kubala, Pavel Honsnejman, Lukáš Jiruška

4. místo - Mokré - Filip Hašek, Václav Kučera, Jan Kapounek

5. místo - Mokré - Josef Valeš, Luboš Valeš, Kamil Valeš, Krivčík Petr

„Po slavnostním rozdělení cen, které věnovala obec Mokré, se všichni mohli věnovat zábavě a dobrému občerstvení. Nechybělo studené pivo, grilovaná krůta a vepřová krkovice. Návštěvníci se rozcházeli až v pozdních hodinách,” doplnila Dagmar Honsnejmanová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám