Hlavní obsah

Miss Junior 2010 Středočeského kraje bude fotit Jakub Ludvík

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavný fotograf si mezi všemi dívkami vybral právě patnáctiletou Darju Annicchiarico. Když se zprávu dozvěděla, doslova se jí podlomila kolena.

Foto: archiv Miss Junior

Miss Junior jednotlivých krajů v ateliéru Jakuba Ludvíka.

Článek

„Mám ráda každý den, který můžu prožít. Jsem nezdolný optimista, takže se na všem snažím najít něco dobrého. Mým snem je být úspěšná ve všem, co dělám. Ostatně do soutěže Miss Junior jsem se přihlásila, protože mám ráda výzvy a očekávám, že se seznámím se spoustou nových lidí, takže se na focení moc těším,“ řekla.

Jakub Ludvík pozval všechny krajské Miss do svého ateliéru a rovněž zasedl v porotě slavnostního vyhlašovacího ceremoniálu. Je tradicí, že Jakub fotí každoročně vítězku Miss Junior a krom toho si ještě on sám znaleckým okem vybere tvář, která podle jeho odhadu může mít úspěch ve foto modelingu.

„K desetiletému jubileu soutěže Miss Junior jsme připravili speciální kalendář jehož každý měsíc byl uveden oceněnou dívku z předešlých let, ať už v Česku nebo na Slovensku. Kalendář měl ohromný úspěch, vedení soutěže zvažuje, že některé fotografie opětovně zařadí do prezentačního materiálu pro příští ročník soutěže,“ okomentovala situaci Beata Skvělá z realizačního týmu.

„Já sama jsem několikrát u Jakuba Ludvíka fotila. Metody práce s modelem – modelkou, které volí při focení, se leckomu mohou zdát vcelku dosti tvrdé, ale výsledek je vždy opravu úchvatný. Jsme zvědavá, nakolik se dívky se svojí vysněnou prací u věhlasného fotografa popasují,“ uzavírá ředitelka soutěží Miss Junior Kateřina Hamrová.

Kromě Miss Junior Středočeský kraj Darji Annicchiarico čeká příští týden focení i na Miss Junior ČR 2010 Samiru Zylollarovou.

Reklama

Výběr článků

Načítám