Hlavní obsah

Město Nové Sedlo mělo svůj 13. reprezentační ples

Novinky, Ivana Papežová

David Deyl, Josef Melen a Lucie Hunčárová z taneční školy Jana Ondera. S těmito osobnostmi bylo možné se setkat na 13. reprezentačním plese Města Nové Sedlo.

Foto: Ivana Papežová

Ples zahájil starosta města Martin Loukota

Článek

Přesto, že se plesová sezona pomalu chýlí ke svému konci, stále se ve slavnostně vyzdobených sálech střídají maturitní plesy s reprezentačními plesy měst, různých firem a spolků. Nebylo tomu jinak ani v Novém Sedle, kde se v Městském domě METEOR uskutečnil 22. února již 13. reprezentační ples Města Nové Sedlo.

Účastníci plesu byli při vchodu přivítáni sklenkou vína, všechny přítomné dámy tradičně obdržely z rukou starosty růži a společně i s místostarostkou města Bohumilou Bůžkovou popřáli příchozím příjemnou zábavu. Hosté zaujali svá místa a slova se ujal moderátor celého večera Josef Melen, který vyzval starostu města Mgr. et Bc. Martina Loukotu, MBA k oficiálnímu zahájení. 

Předtančení předvedli svěřenci taneční školy Jana Ondera a nutno říci, že sklidili veliký úspěch. Malé tanečníky vystřídal na parketu starosta města s manželkou, kterým patřil tradiční zahajovací tanec. Hostem večera byl tentokrát zpěvák David Deyl, který se svěřil s tím, že tak skvělou atmosféru už dlouho nezažil.

Veliký zájem byl tradičně i o tombolu, o čemž svědčí to, že všechny losy byly rozprodány během chvilky a na mnohé se ani nedostalo. Ale šanci na výhru měli všichni přítomní, neboť do slosování o pět hlavních cen byla zařazena všechna čísla vstupenek.

Příjemnou záležitostí plesu byl bohatý a chutný raut, vytvořený zaměstnanci restaurace Meteor pod vedením Martina Pikrta. Fotograf Richard Odehnal zaznamenal všechny zajímavé okamžiky plesu a zájemci si mohli nechat fotografie ihned vytisknout.

Svou práci moderátora odvedl na vynikající úrovni zpěvák Josef Melen, který přítomné bavil pohotovými a vtipnými komentáři a zazářil s několika písněmi, za které byl odměněn bouřlivým potleskem. Největší úspěch sklidila píseň „Malá lady“. O výzdobu sálu, organizaci a celkovou realizaci plesu se postarala agentura ART & COMPANY.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám