Hlavní obsah

In line park v Ostravě-Vítkovicích si získal oblibu veřejnosti

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již 62 dnů je v provozu Sportovní areál In-line park Ostrava-Vítkovice na ulici U Cementárny. Areál má pod svou správou Sportovní a rekreační zařízení města Ostravy SAREZA s. r. o.

Foto: Josef Zajíc

In-line park Ostrava - Vítkovice. Slavnostní zahájení provozu 6. září 2014

Článek

Sportovní areál pro in line bruslení byl slavnostně otevřen 6. září 2014 a od té doby je stále v provozu. Je využíván veřejností v odpoledních a večerních hodinách. V dopoledním čase si přicházejí zabruslit převážně školy a jednotlivci.

První dny po slavnostním otevření byl areál zcela zaplněn. Za první dva dny jej navštívilo přes pět tisíc zájemců. Velký zájem o pobyt v areálu byl 28. září, kdy se dostavilo více než 1210 návštěvníků.

Zájemců, kteří využili bruslení na 200m, 400m dráze a v návaznosti na cyklostezku, která má délku 1200 m, bylo za období od 6. září do 7. listopadu 23 694 lidí.

Aktivně je využíváno velmi dobře postavené dětské dobrodružné hřiště, které nabízí houpačky, houpadla, trampolínku, šplhadla, přelézadla, akční skluzavky a také dobrodružnou stezku s vybíháním do kopců, kopečků a údolíček.

Areál je v tomto podzimním období otevřený denně od 8.00 do 17.00 hodin. Vstup je zdarma.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám