Hlavní obsah

Firma ept connectors pozvala na šest set hostů na oslavu u příležitosti otevření nové výrobní haly

Novinky, Aleš Plevka

Historie působení firmy ept connectors se v Habartově začala psát před 23 lety, po několika letech se však výroba přesunula do nedaleké Svatavy. Za dvě desetiletí prošla celá skupina bouřlivým vývojem. Před čtyřmi lety přišli její zástupci s novou vizí, jejímž středobodem se opět stal Habartov.

Foto: Aleš Plevka

Nová výrobní hala firmy ept connectors vyrostla v bezprostřední blízkosti habartovského sídliště

Článek

Během spousty jednání dostala vize konkrétní kontury, z nichž vzešel projekt, jenž obnáší mnohamiliónovou investici, jejímž výsledkem je supermoderní výrobní hala s veškerým potřebným zázemím a vybavená technologií, která splňuje náročné požadavky současného trhu na poli produkce elektronických a elektrotechnických součástek.

Od počátečního záměru až do realizace výstavby uběhly 4 roky, přičemž samotná stavba trvala jeden rok. Habartovský provoz tak bude tím nejmodernějším, z několika poboček, které firma má v SRN, USA, Číně a České republice.

Otevření takového provozu je jedinečným důvodem k oslavě, na kterou představitelé firmy na středu 16. listopadu pozvali zaměstnance svatavské pobočky, jejich rodinné příslušníky a desítky dalších významných hostů a partnerů, kteří se jakýmkoliv způsobem podíleli na výstavbě nové haly.

Ihned po vstupu bylo patrné, že majitelé ani v nejmenším nešetřili. Vše bylo perfektně zorganizované, všude zástup hostesek a dalšího pomocného personálu, improvizovaná šatna, červený koberec, sklenka sektu a milé přivítání od pana ředitele Ing. T. Musila a pana jednatele T. Guglhörla. Část v tuto chvíli ještě prázdné haly se proměnila v zázemí, kde se pohodlně usadilo šest set pozvaných hostů, pro něž byla připravena porce skvělé zábavy a dobrého jídla a pití.

Krátce po 17 hodině celý slavnostní večer zahájil moderátor V. Keblúšek. Vzápětí před publikum doslova vtrhla skupina Wild Sticks, která předvedla úchvatnou bubenickou show.

Poté nastal prostor pro několik oficialit. Proslovy postupně přednesli Ing. T. Musil, ředitel svatavského podniku, a po něm i jednatel firmy T. Guglhörl. Oba vyjádřili nadšení ze zrealizovaného projektu a nešetřili také chválou na všechny pracovníky, kteří se na jeho vzniku podíleli. Jejich díky v neposlední řadě mířilo i ke všem zaměstnancům. Ti měli pak možnost zhlédnout krátký film, který mapoval rok výstavby od prvního kopnutí po současný stav.

Následně byl na pódium pozván i starosta Habartova Ing. Petr Janura a další zástupci rodiny Guglhörlů, aby společně přestřihli pásku, čímž halu definitivně uvedli v život.

Několik dalších hodin pak již patřilo pouze zábavě. Hosté si užívali skvělého rautu, připraveného firmou Sokorest a bohatého programu na pódiu, jehož jednoznačnou hvězdou byla zpěvačka Olga Lounová se svou kapelou. Ta po více jak hodinu bavila publikum svými hity a svou bezprostředností, civilním projevem a bezvadným zpěvem si od počátku získala srdce všech přítomných v hale. Zájemcům po skončení své produkce ochotně pózovala při focení a podepisovala jim cédéčka.

Další program tvořilo z kouzelnické číslo, akrobatické vystoupení na zavěšených šálách, UV show a závěr večera patřil kapele Koala, která hrála několik hodin k tanci i poslechu.

Večer to byl po všech stránkách opravdu ojedinělý a všichni si na něj jistě uchovají pěkné vzpomínky. Nicméně nejdůležitější bude, aby se firmě, která je nyní největším zaměstnavatelem ve městě, dařilo na trhu a to si jistě přejí všichni.

Reklama

Výběr článků

Načítám