Hlavní obsah

Inspirace na vánoční dárky, co potěší a moc nestojí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete-li někoho potěšit, udělat mu radost a dát mu najevo, že vám na něm záleží, pak k tomu nepotřebujete velké množství peněz. Mnohdy postačí naprostá drobnost, která pro druhého může mít mnohem větší hodnotu než jakýkoli jiný dražší, ale neosobní dar.

Foto: Profimedia.cz

Inspirace na vánoční dárky

Článek

Už to, že budete o dárku přemýšlet, věnujete mu čas, dobrou vůli a trochu altruismu, postačí k tomu, že dosáhnete mnohem většího úspěchu než ti, kdo zvolí snazší cestu, byť s mnohem vyšší finanční hodnotou.

Navíc všichni víme, že většina dárků, které mají v konečném důsledku tu největší hodnotu a význam, se za peníze stejně koupit nedá. Nechte se inspirovat našimi tipy.

Foto: 4home.cz

Sklenice, která dokonale vyjádří vaši lásku k čaji nebo kávě. Na první pohled sice vypadá zcela obyčejně, ale při pohledu shora všem ukáže, komu patří vaše srdce! Díky dvojité stěně a termo provedení navíc zaručí, že si už nikdy nespálíte prsty a vychutnáte si každý doušek skutečně s láskou, k dostání na 4home.cz za 229 Kč.

Foto: Sazka

Ať už hledáte zajímavý dárek, nebo ještě maličkost navíc: Šťastný a veselý je stírací los, který pobaví, a s hlavní výhrou 500 000 Kč se může nečekaně stát i tím největším dárkem pod stromečkem. Los stojí 50 Kč a seženete ho na prodejních místech Sazky.

Foto: 4 Leaders

Milý dárek pro vaši drahou polovičku: hrníček v originálním tvaru srdce a s jasným vzkazem poví za vás, co skutečně cítíte. Hrnek je na první pohled pouze černý. Po zalití horkým nápojem se vybarví, objeví se srdíčka a jasný vzkaz: Miluji Tě! Cena 239 Kč, k dostání na darky.cz.

Foto: Gigamat

Jaký dárek o Vánocích darujete? Vkusné hodinky nebo šperk na krk? Pořiďte dárkovou sadu z dílny značky Andre Piasso. Hodinky mají bílý perleťový ciferník lemovaný čirými krystaly a kožený pásek. Dále je součástí sady šperk na krk s centrálním krystalem. Vykouzlí radost každé ženě. K dostání na gigamat.cz za 499 Kč. 

Foto: Estemia.cz

Náramek přesně na míru vašeho zápěstí, s andělem ze stříbra Swarovski a z praskaného křišťálu. Díky svému elegantnímu designu může zdobit zápěstí kterékoliv ženy. Zdravotně nezávadné materiály nejvyšší kvality a precizní zpracování. Záruka 100% spokojenosti. K dostání na estemia.cz za 549 Kč.  

Foto: Bloque

Stylový doplněk, který inspiruje a motivuje. S elegantním stojánkem z dubového dřeva. Set 17 karet zdobí čistý, typografický design a jednoduchost, kterou v Bloque milují. Originální dárek třeba pro kamarádku, vyrobený v ČR. Ten a spoustu další inspirace najdete na webu Bloque. za 449 Kč. 

Foto: archív firmy

NJUTNING váza a 6 vonných tyčinek, 199 Kč; RINGLAD vonná svíčka ve skle, 299 Kč; HOJADE nástěnné hodiny, 30 cm, 199 Kč; UPPHETTA konvice na čaj/kávu, 169 Kč; ENRUM lucerna na svíčku, vnitř./venk., 169 Kč; STARTTID batoh 12 l, 299 Kč. Vše Ikea.

Foto: archív firem

Drobnosti, co potěší.

Degustační set kapslí Doubleshot – padnou do každého kávovaru systému Nespresso a jsou plné výběrové kávy. 3x10 kapslí, doubleshot.cz, 460 Kč. Čajová kazeta od výrobce z Českých Budějovic Biogena Winter Excellent 2021, tikaro.cz, 169 Kč. Vánoční dárkové balení Freixenet Cordon Negro But, osobnivinoteka.cz, 399 Kč. Hrneček Svět je hezčí, když si lidé pomáhají, adventnibehani.cz, 370 Kč. Alaja Elixír, horká čokoláda, kterou zbožňovali už staří Mayové, alaja.cz, 290 Kč. Mixit Velké Křupavé ovoce, směs mrazem sušeného ovoce, 289 Kč.

Foto: archív firmy

Be nice, originální české ekologické motivující plakáty, od 100 Kč. Papírový blok černý linkovaný, od 200 Kč. Papírový blok zelená tráva linkovaný, od 200 Kč. Kaligrafické pero se štětcovým hrotem, 80 Kč. Vše benice-shop.cz.

Foto: archív firem

Kultovní papírový diář Elemento, menší A5 seženete v 5 barevných variantách na papelote.cz za 449 Kč. Karin a Richard Krajčovi: Diář 2022/2023, albatrosmedia.cz, 319 Kč. Můj jógový diář od oblíbené lektorky Zuzany Klingorové, albatrosmedia.cz, 279 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Inspirace na vánoční dárky pro kutily

Máte-li doma kutila, určitě už vymýšlíte, čím ho pod stromečkem překvapit. Nechte se inspirovat našimi tipy. Třeba jsme přišli na něco, co vám uniklo.

Tipy na udržitelné vánoční dárky

Přemýšlíte nad budoucností naší planety a snažíte se žít tak, abyste ji co nejméně zatěžovali? Pak pro vás máme hned několik tipů na vánoční dárky z kvalitních...

Výběr článků

Načítám