Hlavní obsah

Johnny Depp se chystá na Houdiniho i páté Piráty z Karibiku

Novinky, Stanislav Dvořák

Americký herec Johnny Depp jedná o roli nejslavnějšího iluzionisty Harryho Houdiniho. Režíroval by ho Dean Parisot, uvedl server The Hollywood Reporter.

Foto: Reuters

Johnny Depp v Pekingu při premiéře svého nového filmu Transcedence.

Článek

Film, který plánuje studio Lionsgate, by se měl jmenovat The Secret Life of Houdini: The Making of America’s First Superhero. Příběh ukáže Houdiniho jako mistra iluzí i jako člověka, který se vážně zabýval světem okultismu. Scénář napsal Noah Oppenheim podle stejnojmenné knihy Williama Kalushe a Larryho Slomana.

Depp, který se v mládí proslavil seriálem Jump Street 21 a filmy jako Střihoruký Edward, Co žere Gilberta Grapea a Arizona Dream, stále patří k hollywoodským hvězdám první kategorie, byť v poslední době jeho filmy Transcendence a The Lone Ranger nepřinesly oslnivý komerční úspěch.

Piráti a Alenka

Ten pravděpodobně přijde, až natočí plánovaný pátý díl Pirátů z Karibiku. Zatím není jasné, zda bude uveden dříve nebo později než Houdini. V jednání je i pokračování Alenky v říši divů, což bude další sázka na jistotu.

Mluví se také o filmu Mortdecai, kde hraje s Ewanem McGregorem a Gwyneth Paltrowovou. Krimi drama vypráví o obchodníkovi s uměním Mortdecaiovi (Johnny Depp), který získá informace o ukradeném obrazu. Ten má obsahovat tajný kód, který nálezci poskytne přístup k ukrytému nacistickému pokladu. Premiéra se plánuje na rok 2015.

Reklama

Výběr článků

Načítám