Hlavní obsah

Zapálím vás a vyvraždím vaše rodiny, vyhrožoval muž policistům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český Krumlov

Výhrůžky upálením a zastřelením i vyvraždění rodin si vyslechli policisté v noci na středu na jihu Čech. Jeden z útočníků byl opilý, druhý zřejmě pod vlivem drog.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

V úterý večer vyjeli policisté do Kaplice na pomoc strážníkům s mužem, který narážel do aut a vykřikoval na ulici nesrozumitelné věty. Na výzvy muž nereagoval a na policisty plival a snažil se je pokousat.

Seniorky vyzrály nad podvodníkem, který se vydával za jejich syna

Krimi

„Policisté a strážníci museli nakonec muže, ze kterého se vyklubal agresivní útočník vyhrožující smrtí upálením a vyvražděním rodin policistů, zpacifikovat,“ uvedl mluvčí policie Jiří Matzner. Muž, který byl zřejmě pod vlivem drog, skončil v policejní cele.

Budějovičtí zdravotníci volali na pomoc hasiče. Museli sundat kroužek z přirození

Krimi

Během noci pak policisté z Bechyně vyrazili hledat jiného muže, protože kolegům z práce poslal zprávy, že chce vše ukončit. Když dorazili k jeho garáži, muž přijel na motorce, byl opilý a agresivní. Policistům se za jejich pomoc odvděčil výhrůžkami zastřelením.

„V okamžiku, kdy sahal pod bundu, policisté jednali a muže zneškodnili. Také tento útočník skončil v policejní cele,“ konstatoval Matzner. Oba výtečníky nyní čeká obvinění z vyhrožování s cílem působit na úřední osobu.

Reklama

Výběr článků

Načítám