Hlavní obsah

V tramvaji v pražských Kobylisích byl nalezen mrtvý muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V tramvaji v pražských Kobylisích byl ve čtvrtek večer nalezen mrtvý muž. Podle prvotních informací se na jeho smrti neměl podílet nikdo cizí.

Nález mrtvého muže v pražské tramvajiVideo: Novinky

 
Článek

Na místě zasahovali nejprve pražští strážníci. Ti původně vyjížděli řešit oznámení o nevhodně se chovajícím muži v tramvaji. Po svém příjezdu do pražských Kobylis ale našli pouze muže bez známek života. Ještě se jej snažili resuscitovat, ovšem bez úspěchu. Přivolaný lékař už u něj mohl pouze konstatovat smrt, a celou událostí se tak začali zabývat policisté.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Na místě zasahovala policie.

„Byli jsme přivoláni do pražských Kobylis, kde se v tramvaji, stojící na zastávce Ke Stírce, nacházel muž bez známek života. Podle předběžných informací nebyly shledány žádné známky cizího zavinění,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Richard Hrdina.

Protože však kriminalisté potřebovali tělo muže i samotné místo řádně ohledat, rozhodli o přesunu tramvaje na pražskou Palmovku, kde vůz nepřekážel provozu. Tam také kriminalisté, společně s koronerem, tělo muže ohledali.

Co přesně bylo příčinou úmrtí muže, by měla objasnit nařízená pitva.

Pád člověka do kolejiště metra na Chodově zastavil část linky C

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám