Hlavní obsah

Při nehodě na Mělnicku se zranila žena a kojenec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová Ves

Vážná nehoda se stala v sobotu večer na teplické dálnici D8 za Novou Vsí na Mělnicku. Ve směru na Prahu nabourala čtyři osobní auta a kamion. Záchranáři z místa nehody odváželi ženu a kojence s vážnými zraněními. Pro kojence přiletěl vrtulník.

Foto: HZS Středočeského kraje

Následky srážky několika aut a kamionu na dálnici D8

Článek

„Zraněné nebylo nutné vyprošťovat, do péče si je převzaly posádky záchranné služby,“ uvedla mluvčí hasičů Vladimíra Kereková.

Nehoda se stala na konci přemostění přes řeku Vltavu v katastru Nové Vsi. Na žádost policie přivolali hasiči také mikrobus, který přepravil zbylé účastníky nehody na policejní služebnu kvůli dalšímu vyšetřování.

Foto: HZS Středočeského kraje

Zraněné nebylo nutné z aut vyprošťovat.

Foto: HZS Středočeského kraje

Dálnice D8 byla po celou dobu zásahu od křižovatky Nová Ves na 18. kilometru ve směru do Prahy uzavřena.

Dálnice D8 byla po celou dobu zásahu od křižovatky Nová Ves na 18. kilometru ve směru do Prahy uzavřena, ke křižovatce Úžice na 9. kilometru se jezdilo po staré teplické silnici. V půl osmé večer se podařilo zprůjezdnit levý jízdní pruh, pravý a odstavný zůstaly uzavřené až do skončení vyšetřování a odklizení vozidel.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám