Hlavní obsah

Při fotbalovém zápase na Domažlicku se kradlo. Z šatny zmizely hodinky za 125 tisíc

Právo, zaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domažlice

Pořádný šok čekal na fotbalisty třetiligových Domažlic, když se ve středu vrátili do šatny po zápase s prvoligovým Jabloncem v rámci utkání českého fotbalového poháru MOL cup. V kabině totiž řádil zloděj, který si odnesl i hodinky Breitling za 125 tisíc korun.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ke krádeži došlo na hřišti TJ Sokol Postřekov, kde nyní Domažlice musí hrát kvůli modernizaci vlastního fotbalového stadiónu. Věci a peníze podle policistů ze šatny zmizely mezi 17. a 19. hodinou.

„Neznámý pachatel ukradl fotbalistům z kabiny hodinky značky Breitling v hodnotě 125 tisíc korun, nejméně dvoje hodinky v hodnotě pět tisíc korun a finanční hotovost ve výši 15 tisíc korun,“ řekla Právu tisková mluvčí domažlické policie Dagmar Brožová.

„Moc tomu nerozumím, nechápu, kdo to mohl udělat. Když se kluci vrátili ze hřiště, šatna prý byla zamčená,“ sdělil Právu PR manažer klubu Jiří Pojar. O tom, že by hráči kradli mezi sebou, pochybuje. „Poslední dobou něco takového nepamatuju,“ dodává Pojar.

Šatna Jablonce zůstala nevykradena. „Kriminalisté provedli ohledání místa činu, zajistili kriminalistické stopy a vyslechli poškozené. Po odcizených věcech intenzivně pátrají,“ uvedla Brožová. Pachateli hrozí až pět let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám