Hlavní obsah

Sběrná služba získává na důležitosti

Novinky, GEFCO ČESKÁ REPUBLIKA

Společnost GEFCO nabídkou svých logistických služeb pokrývá všechny potřeby zákazníků nejen na území České republiky, ale díky svým sesterským společnostem po celém světě také v mezinárodním měřítku.

Sběrná služba

Článek

Mezi základní nabídku patří přitom sběrná přeprava, která je primárně určena pro všechny výrobce, kteří v rámci své činnosti potřebují přepravovat zboží či materiály v mezinárodním měřítku, přitom ale nevyužijí při přepravě objemu celého kamionu.

"Naši zákazníci dlouhodobě oceňují především integrovanou pozemní síť společnosti GEFCO s více než 150 pobočkami propojenými bezmála 600 mezinárodními linkami," představuje zásadní konkurenční výhodu společnosti GEFCO v této oblasti Petr Zaoral, obchodní ředitel GEFCO Česká republika. Jak dodává, GEFCO vlastní jednu z největších logistických sítí v Evropě.  “Mnoho českých společností je ve svém vývoji stále zpomaleno obavou z distribuce. Především menší trhy často opomíjejí v obavě, že nebudou schopni zajistit jejich pravidelné zásobování, a naopak v případě dodávek se obávají možných problémů s dovozem. Je to škoda, protože řešení, jako je například kusové sběrná služba, spolu s dalšími přidanými hodnotami společnosti GEFCO, je odpovědí na jejich obavy,” uzavírá obchodní ředitel společnosti GEFCO, Petr Zaoral.

Výběr článků

Načítám