Hlavní obsah

CANABA představuje čtvrtou generaci domu Classic

Novinky, CANABA.cz

Rodinný dům CLASSIC si pro jeho nadčasovou architekturu a praktické dispozice oblíbily tisíce klientů v ČR i v Německu. Jako jediný dům získal již třikrát ocenění DŮM ROKU. CANABA, největší dodavatel montovaných domů, představuje již jeho čtvrtou generaci.

CANABA.cz

Článek

Prostor a pohodlí

CLASSIC si nově budete moci vybrat ve dvou různých architektonických variantách. I nová generace si zachovává kompaktní vnější rozměry, díky kterým se dům vejde i na menší parcelu (zastavěná plocha činí jen 98 m²). Uvnitř však CLASSIC nabízí neuvěřitelné množství prostoru pro pohodlný život velké rodiny. Základní dispozice 5+1 poskytuje plochu 160 m², přičemž nechybí úložné prostory ani praktická hobby místnost.

Kompaktní vnější rozměry poskytují 160 m2 užitné plochy

Více místa a více variant, a za nižší cenu

Nové klasické provedení domu se vyznačuje neotřelou, ale střídmou architekturou. Moderní verze CLASSIC II pak posouvá pojem rodinné bydlení o stupínek výše.

Plnohodnotná výška místností v 1. patře přináší více vnitřního prostoru a umožňuje využít dům i pro dvougenerační bydlení. Obě verze mají řadu dispozičních alternativ s možností individuálních úprav. Co je ovšem nejdůležitější, přes rozsáhlou modernizaci se základní cena domu nemění a obě verze pořídíte v provedení Na klíč již od 2,7 mil. Kč /bez DPH/.

Kompaktní vnější rozměry poskytují 160 m2 užitné plochy

Kompaktní vnější rozměry poskytují 160 m2 užitné plochy

 Stavte rychle, bydlete zdravě a úsporně

Unikátní konstrukce umožňuje postavit dům velmi rychle. Hrubá stavba trvá jen čtyři dny a celý dům je hotov za pouhých 16 týdnů.

Moderní technologie je zárukou nejnižších nákladů na vytápění ze všech ekologických stavebních konstrukcí. Vysoká kvalita všech použitých komponentů šetří vaše peníze na léta dopředu a CANABA poskytuje na konstrukci domu záruku 30 let.

Jistota a pohodlí na celý život

CANABA je zárukou, že svůj rodinný dům pořídíte výhodně a bez starostí. Projektová dokumentace domu je ZDARMA a pevný termín dokončení i pevná cena jsou smluvně garantovány. Objednejte si návštěvu vzorového domu na www.canaba.cz a prohlédněte si kvalitu CANABA na vlastní oči.

Kompaktní vnější rozměry poskytují 160 m2 užitné plochy

Kompaktní vnější rozměry poskytují 160 m2 užitné plochy

Výběr článků

Načítám