Hlavní obsah

Tomáš Savka obdivuje Anetu Langerovou

– PRAHA
Novinky, Korzo

Finalista soutěže Česko hledá SuperStar Tomáš Savka se netají obdivem k vítězce Anetě Langerové. Mimo jiné si u první české SuperStar váží toho, že se nijak nezměnila. Jeho oblíbenkyně v pondělí vydala své první album Spousta andělů.

Foto: Archiv pořadatelů koncertu Lucie Bílé

Nezapomenutelnou hudební atmosféru můžete zažít už 4. září v jedinečných prostorách zámku Dobříš.

Článek

"Každý z nás si ve skrytu duše přál vyhrát. Na druhou stranu jsem tušil, co role té absolutní SuperStar bude obnášet. Proto upřímně obdivuji Anetu, která tohle snáší a je naprosto stejná jako předtím," řekl Savka.

"Osobně jsem rád, že jsem se umístil, jak jsem se umístil. Budu dělat všechno pro to, abych si svoje místo obhájil," dodal Tomáš.  

Deset minut s hvězdami

Ačkoliv vyhledávací soutěž přilákala k televizním obrazovkám milióny diváků, najdou se i tací, které příliš neoslovila. Například herec a zpěvák Jiří Macháček ji vydržel sledovat pouhých deset minut.

"Je to trapné, ovšem viděl jsem ji jen jednou deset minut a zhruba vím, o co asi jde. I to mi stačilo, abych si vytvořil obrázek. A pak, já se snažím poněkud ignorovat věci, které jsou na mě tlačeny radlicí. Tohle je jedna z nich," přiznal Macháček.

"Myslím si, že to je skvělý obchod především pro toho, kdo to vymyslel. A pak taky pro operátory. Je to nová šťáva pro uhasínající médium televize, ale abych se přiznal, já se na televizi vůbec nekoukám," dodal. 

Moderátor chce na Kubu

Soutěž po celou dobu jejího trvání uváděl moderátor a hudebník Ondřej Brzobohatý, který je svým založením také dobrodruh. Sní o cestování po Kubě. "To místo mě prostě fascinuje. Před dvěma lety jsem se zamiloval do kubánské muziky a moc mě baví ji poslouchat," sdělil Brzobohatý.

"Vlastně mě přitahuje i atmosféra Kuby. Nemyslím samozřejmě režim, který tam panuje, ale jde mi o ducha celé té země," upřesnil.

Reklama

Související články

Savka ze SuperStar bude zpívat v Miss Saigon

Finalista soutěže Česko hledá SuperStar Tomáš Savka přijal roli Chrise v proslulém muzikálu Miss Saigon, který bude mít premiéru 9. prosince v pražském divadle...

SuperStar hledají své místo ve světě hudby

Herec a moderátor Ondřej Brzobohatý po skončení soutěže Česko hledá SuperStar spřádá plány do budoucna. Chystá se vydat desku se Sámerem Issou a i poté se chce...

Aneta si musí zvykat na normální publikum

Sedmnáctiletá zpěvačka Aneta Langerová, vítězka soutěže Česko hledá SuperStar, vystartovala v úterý večer do světa hudebního byznysu. Tentokrát navážno...

Album Anety Langerové vyjde v pondělí

Sedmnáctiletá Aneta Langerová se v posledních dvou měsících ocitla v roli, kterou jí mohl závidět leda tak cvok. Pakliže se všeobecně od českých zpěváků...

Aneta Langerová mezi prostým lidem

Křest nové desky zpěvačky Anety Langerové uvedl v poslední srpnový večer na Bruselské cestě na pražském Výstavišti do reálného života královnu...

Výběr článků

Načítám