Hlavní obsah

Paul McCartney plánuje třetí svatbu

Londýn

Že to bude potřetí a naposledy, v to během příprav svatby doufá hudebník Paul McCartney. Věhlasný zpěvák a skladatel si chce vzít současnou přítelkyni Nancy Shevellovou. Veselku chystá údajně tajně, aby se kolem nemotalo příliš mnoho médií, rodině ale během dovolené v Karibiku oznámil, že se hodlá do roka potřetí oženit.

Foto: Profimedia.cz

Paul McCartney s přítelkyní Nancy Shevellovou

Článek

S Nancy randí Paul téměř dva roky. Potkal ji náhodou po tvrdém rozvodu s druhou manželkou Heather Millsovou, která se ho snažila oškubat o velké jmění.

„Vztah Paula a Nancy je pevný jako skála a rozhodně se do svatby nijak neženou. A svatba tak zřejmě proběhne až za rok, ale ani jeden z nich nechtějí žádný obrovský obřad. Téměř určitě to bude něco velmi malého a diskrétního v USA a Paul to bude chtít provést zcela bez přítomnosti médií, ale jestli se mu to podaří, není jisté,“ uvedl Paulův kamarád pro britský Daily Express.

S druhou ženou Heather Millsovou žil Paul od roku 2002, v roce 2008 pak média živil jejich bouřlivý rozvod a nelítostný boj o majetek. Millsová nakonec odešla s 24,3 milionu liber, které získala pro sebe a šestiletou Beatrice, jíž s McCartneym počala.

Opravdové štěstí prý ale Paul zažíval s první ženou Lindou, s níž má čtyři děti. Jejich životní radost ukončila v roce 1997 rakovina, na niž Linda zemřela. Brali se s Paulem v roce 1968.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám