Hlavní obsah

Nad Černobylem se vznášelo UFO

Novinky, vps

Ufologové mají zase žně. Na začátku března se objevilo video, které všechny ohromilo. Nahrávka zachycuje neznámý objekt, jak se poklidně vznáší na nebi poblíž Černobylu.

BEZ KOMENTÁŘE: Nedaleko Černobylu se vznášelo UFO

 
Článek

Spekulace o tom, že v oblasti Černobylu se děje něco tajemného a zvláštního, se objevují nezřídka a UFO vzbudilo velkou pozornost.

Neznámý objekt obdélníkovitého tvaru připomínal podle za vlasy přitažených teorií „mateřskou loď“. Ty mají na Zemi přilétat z velké dálky a obsahovat menší letouny různých tvarů, jejichž pozorování jsou často hlášena.

„Je až příliš jednoduché označit videa, která nedokážeme vysvětlit, za počítačově upravená. V tomto případě to vypadá, že objekt do videa může patřit,“ uvedl pro server The Huffington Post bývalý agent FBI Ben Hansen, který je hlavním vyšetřovatelem jednoho mysteriózního pořadu stanice SyFy Channel.

Autenticitu videa nemůže vyvrátit, ani potvrdit. Myslí si však, že videa z oblastí postižených přírodní katastrofou nebo válečným konfliktem budou přibývat. Pro jejich autory je to totiž dobrá příležitost se zviditelnit.

Reklama

Související články

Záhadné pomalé UFO měnilo barvu

Australan Drew Ryan zachytil nad Empire Bay v Novém Jižním Walesu světelnou kouli, která se pohybovala nízkou rychlostí a měnila barvy. Muž, jehož koníčkem je...

Nad hořící lodí se objevilo UFO

Poblíž lodi hořící u kalifornského pobřeží se nedávno objevily čtyři neidentifikovatelné objekty. Po chvíli jeden po druhém zmizely. Video upoutalo UFO...

Výběr článků

Načítám