Hlavní obsah

Julia Robertsová si dá pětiletou přestávku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Šestatřicetiletá americká herečka Julia Robertsová se rozhodla, že si dopřeje profesní přestávku a na pár let se přestane věnovat filmu. Přimělo jí k tomu nadcházející mateřství. Informoval o tom internetový server Female First.

Foto: BHC Most

Roháč Cup v Praze – billiard-hockey šprtec

Článek

Robertsová se rozhodla, že od své práce bude odpočívat celých pět let. Prozradila to svým přátelům a dodala, že dříve ji na natáčení nikdo neuvidí. Nevydá se tak ve stejných šlépějích jako její kolegyně Catherine Zeta-Jonesová či Sarah Jessica Parkerová, které se brzy po porodu ke své práci vrátily.

Místo filmu se bude výhradně věnovat mateřským povinnostem. Ty jí čekají již v lednu příštího roku.

Zprávu, která hereččiny fanoušky nepotěšila, již potvrdila její osobní trenérka Kathy Kaehlerová. "Skutečně si udělá pětiletou pauzu, aby mohla vychovávat svá dvojčata," sdělila.

"Tak dlouho si přála stát se matkou. Bylo to pro ni velmi těžké. Takže si bude chtít užívat jenom svých miminek," dodala.

Nedávno se na veřejnost dostaly také informace o pohlaví Juliiných dvojčat, herečce se narodí chlapeček a holčička. Otcem je Robertsové manžel Danny Moder.

Na filmových plátnech však diváci Robertsovou budou moci ještě vychutnat. Jejími posledními snímky před odchodem budou Closer a Ocean´s Twelve.

Reklama

Související články

The Sun: Julia Robertsová čeká dítě

Britský bulvární deník The Sun učinil další ze svých odhalení. Podle listu je americká herečka Julia Robertsová těhotná. Usuzuje tak na základě zveřejněných...

Robertsová se přejídá a sekýruje kolegy

Herečka Julia Robertsová, která očekává narození dvojčat, se neustále přejídá a kyne. Dělá tak starosti producentům připravovaného filmu Ocean´s Twelve, v němž...

Robertsová prozradila pohlaví dvojčat

Americká herečka a nastávající maminka Julia Robertsová se poprvé podělila s novináři o radost z těhotenství. Poté, co absolvovala vyšetření na ultrazvuku,...

Výběr článků

Načítám