Hlavní obsah

Chci žít jen ze vzduchu, říká živoucí barbie

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ukrajinská modelka Valeria Lukjanovová, která se proslavila svou stylizací do podoby panenky barbie, tvrdí, že se chystá žít jen ze vzduchu a světla. Následuje tím tzv. breatharianismus, podle něhož není nutné jíst, pít ani spát. Serveru International Business Times se svěřila, že v posledních týdnech neměla vůbec hlad.

BEZ KOMENTÁŘE: Valeria Lukjanovová se mění v barbie

 
Článek

Příznivci breatharianismu věří, že lze žít jen ze vzduchu. Člověk se díky tomu může stát spirituální bytostí. V USA existuje Breathariánský Institut a uvádí se, že Australanka Ellen Greveová, která se tímto způsobem života zabývá, má dokonce několik tisíc následovníků.

„V posledních týdnech jsem vůbec neměla hlad. Doufám, že je to poslední stadium před tím, než se budu moct živit jen ze světla a vzduchu,“ řekla žena, která si ke svému panenkovskému vzhledu pomohla celou řadou plastických operací. Škarohlídi však tvrdí, že Valeria se hladověním jen snaží udržet svůj extrémně útlý pas.

BEZ KOMENTÁŘE: Živoucí Barbie Valeria Lukjanovová a Olga Olejnikovová

Ukrajinka se ve svém životě hodně zaměřuje na duchovní záležitosti a dokonce za poplatek pořádá spirituální lekce. Její neobvyklý vzhled jí prý pomáhá získávat zákazníky, což potvrzuje i její podobně se stylizující kamarádka Olga Olejnikovová.

BEZ KOMENTÁŘE: Děsivě vyhlížející Ukrajinka se snaží vypadat jako postavičky z animovaného japonského komiksu

Valeria pochází z Oděsy, v níž žije i dvacetiletá Anastasia Špaginová. Ta se dokáže změnit v postavu z japonského anime. K této proměně si ale na rozdíl od své blonďaté krajanky nepotřebovala pomoct plastickými operacemi. Stačí jí k tomu totiž jen líčení. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Náctiletá dívka ze sebe dělá živoucí panenku

Panenky jsou oblíbené dívčí hračky. Láska k nim se ale někdy může zvrhnout, stejně jako v případě 15leté slečny z Londýna, která v oblíbenou panenku proměnila...

Výběr článků

Načítám