Hlavní obsah

Tony Hawk opět zamíří na herní obrazovky, nejslavnější skateboardová hra se dočká remaku

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejslavnější skateboardová hra všech dob Tony Hawk‘s Pro Skater se dočká remasteru, a to hned první dva díly. Hráči je budou moci koupit hned zkraje nového školního roku v rámci jediného titulu. Počítá se přitom s verzemi pro PC i televizní konzole.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Tony Hawk‘s Pro Skater 1 + 2

Článek

Vedle české hry Mafia se dočká remasteru také patrně nejslavnější skateboardová hra všech dob Tony Hawk‘s Pro Skater. Kdokoliv se tak bude moci opět vžít do role Tony Hawka, který poprvé brázdil se svým prknem po počítačových monitorech už na přelomu tisíciletí. Od té doby uběhla spousta času, a tak se fanoušci mohou těšit na vylepšenou grafiku ve vysokém rozlišení, ale například i na nezapomenutelný soundtrack, který byl u obou dílů velmi oceňován.

Tony Hawk ve 48 letech zopakoval legendární trik. Prý naposledy

Koktejl

V kůži nejslavnějšího skateboardisty světa se hráči vrhnou na původní herní módy sami, nebo v lokální kooperaci pro dva hráče. V obou případech budou muset ukázat svůj styl a celkový um. Nebudou chybět možnosti přizpůsobení prostřednictvím editoru postav a skateparků.

Foto: Patrik Klema

Tony Hawk

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Tony Hawk‘s Pro Skater 1 + 2

Změřit síly s ostatními hráči bude možné také v on-line světě díky zabudovanému multiplayeru. To nebude nic jednoduchého, neboť nejlepším skateboardistou světa se může stát jen jeden.

Počkat na remake nejslavnější skateboardové hry všech dob si nicméně fanoušci budou muset až do 4. září. Tehdy vyjdou oba díly v jednom pro platformy PlayStation 4, Xbox One a PC. Počítá se přitom s cenou 1099 Kč.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Tony Hawk‘s Pro Skater 1 + 2

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Tony Hawk‘s Pro Skater 1 + 2

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Na trh se chystají stovky nových notebooků

Hned několik stovek notebooků by se mělo v nadcházejících týdnech objevit na pultech obchodů, a to i těch tuzemských. Vděčit za to můžeme především...

Jak natáčet a streamovat videa

Popularita videí na internetu se rok od roku zvyšuje. Vytvářet zajímavý obsah přitom může kdokoliv klidně i z pohodlí svého domova, může jít zároveň o zajímavý...

Výběr článků

Načítám