Hlavní obsah

HRA: Ski Challenge 2005 - perfektní sjezd

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zima je sice v plném proudu a pokud některým závidíte jarní prázdniny a možnost výletu do hor, pak alespoň zkuste tuto hru. Graficky je naprosto perfektní a její hratelnost je taktéž vysoká. A o čem že je? No o lyžování přeci.

Foto: Promo Hudba pravdy
Článek

Sponzorství vývoje freewarových her není v cizině nic výjimečného, a tak by nás nemělo překvapit, že v pozadí Ski Challenge 2005 stála rakouská veřejnoprávní televize ORF; tedy soudě dle četnosti výskytu jejího loga ve hře.

Co se kvality zpracování týče, v ničem si nezadá s německými freewarovými hrami - je nanejvýš pohledná, přesto rychlá i ve vyšších rozlišeních, člověk se docela zdráhá uvěřit, že je to volně šiřitelná  záležitost. 

Hra samotná představuje jakýsi superobří slalom na sjezdovce v Kitzbühelu. Na výběr máte dva herní módy, první budou asi ostré závody, v nichž si prostřednictvím serveru, na nějž se mi bohužel nepodařilo připojit, můžete poměřovat časy s ostatními hráči. 

Na vyřádění a odreagování však bohatě stačí tréninkový mód. Jakmile uslyšíte zvukové znamení, spustíte se dolů a pak vám už jen stačí kurzorové šipky na to, abyste projeli všechny branky a do ničeho nevrazili. A můžete si přitom užívat hezky prokresleného okolí nebo gest lyžaře. Bez hledání místa na parkovišti, předražené pernamentky, fronty u vleku a podobných nepříjemností. Vřele doporučuji.

DOWNLOAD, homepage, 8.5 MB, 9/10

Reklama

Související články

HRA: Piškvorky - klasika všech klasik

Když už mluvíme o předělávkách všemožných her, je tady jedna - velice populární, přesto se často nového kabátku nedočká. Ano, mluvím o piškvorkách a jejich...

HRA: David vs. Goliath - pařba jak má být

Pokud toužíte po pořádném akčním nářezu, kdy jen v ruce drtíte myš a nestíháte ani sledovat všechny ty výbuchy na obrazovce, pak je pro vás David vs. Goliath...

HRA: 3DSolitare - Pasiáns 3D

Karetní hru pro jednoho s názvem Solitare asi netřeba blíže představovat, je totiž standardní součástí Windows, a tak se s ní setkal skoro každý,...

HRA: EA-Hockey: stolní hokej

Toužíte po nenáročném odreagování v polední pauze, při němž nebudete nuceni přemýšlet a jen si pocvičíte své reflexy a švih zápěstím? Pak je tady...

Výběr článků

Načítám