Hlavní obsah

HRA: Satellite Defence - obrana země

Novinky, Ondřej Pohl

Klasická situace: na zemi se řítí mraky asteroidů a vy jste ten jediný, kdo ji před nimi může zachránit. A jak jinak, než že je rozstřílíte na prach.

Článek

Po nějaké době tady máme titul, při jehož hraní můžete klidně poslat inteligenci na procházku do parku. Stačí vám jenom pořádně rozcvičit zápěstí, vyčistit myš a můžete začít.

V levé části obrazovky je planeta Země a na ní vámi ovládané dělo. Že rozměry obojího jsou poněkud nesourodé, autorům velkoryse odpustíme. Tady jde hlavně o zábavu. Ta nastane v okamžiku, kdy se z opačné strany obrazovky začnou řítit velké kameny (opět nebudeme přemýšlet na poměrem jejich velikostí k zemi), které samozřejmě musíte rozstřílet dřív, než k Zemi doletí. Na výběr máte jak klasický kanón, tak i rakety, těch je však omezený počet.

A tak pořád dokola a dokola. Nic hlubokého v tom nehledejte, je to zkrátka jen další hloupá automatová střílečka. Ale třeba právě tohle někdo hledá. 

DOWNLOAD, homepage, 2 MB, 3/10

Reklama

Související články

Nejlepší hry roku 2005 zdarma (3.)

Začátek roku je vždy vhodnou příležitostí k rekapitulaci, a ani náš seriál o hrách zdarma neudělá výjimku. Proto si v průběhu tohoto týdne představíme...

HRA: Aquadelic - rychlé čluny

Vítěz loňské Becherovka Game v oblasti simulátorů vás zavede do tropického ráje, kde budete závodit s motorovými čluny.

HRA: Little World - perfektní adventura

Vítěz loňské Becherovka Game v kategorii adventur a RPG získal své místo zaslouženě. Ať už díky povedené grafice, vtipnosti a hratelnosti - pokud tedy máte...

HRA: Dim - dimenzionální plošinovka

Jako ze staré školy vypadá tato kombinace plošinovky a logické hry. Zaujme zejména svou propracovaností, která vás k monitorům může připoutat na pěkně dlouho.

Výběr článků

Načítám