Hlavní obsah

Gamescom 2019: Vigor zaujal statisíce hráčů, finální verzi Češi ukázali na obřím veletrhu

Novinky, abr
Kolín nad Rýnem

Finální verze očekávané hry Vigor, která pochází z českého studia Bohemia Interactive, byla představena na veletrhu Gamescom v Kolíně nad Rýnem. Očekává se, že novinka bude naprostý hit, neboť už v rámci předběžného přístupu oslovila stovky tisíc hráčů.

Ukázka ze hry VigorVideo: archív tvůrců

 
Článek

Finální verze vychází takřka přesně po roce, určena bude pro televizní konzoli Xbox a bude nabízena zadarmo jako free-to-play shoot 'n' loot hra. Počítá se nicméně také s verzí pro PC, respektive pro počítače s operačním systémem Windows 10.

„Během předběžného přístupu započalo cestu Outlandera v malebném, avšak krutém světě Vigor přes 700 000 hráčů,“ prozradili tvůrci. Ve hře budou hráči moci ukázat, jak moc mají dobrou mušku. Zároveň budou muset s protivníky soupeřit o „poklady“, které se na celé herní ploše budou objevovat.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Vigor

Proti předběžnému přístupu přibylo do titulu hned několik novinek. K dispozici je nová lokalizace pro Francii, Itálii, Německo, Španělsko a Brazílii. Posíleny byly rovněž servery zajišťující plynulejší zážitek z hraní, především tedy rychlejší matchmaking a lepší latenci.

Rozšířen byl také příběh hry a přibyly nové balíčky, se kterými se mohou hráči pohodlněji vrhnout rovnou do hry, jedná se o Starter Pack a Outlander Pack. „Hráči si také mohou užít zcela nové zbraně a rozšířit svůj šatník o nové varianty customizací,“ lákají tvůrci na finální verzi.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Vigor

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám