Hlavní obsah

Dvojice bydlela s batoletem ve stanu v ostravském lese

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Osmnáctiměsíční dítě našli strážníci v neděli večer ve stanu v Bělském lese v Ostravě, kde přebývalo s párem bezdomovců. Městská policie stan kontrolovala ve večerních hodinách kvůli intenzivnímu dětskému pláči, který se z lesa ozýval.

Foto: MP Ostrava

Dvojice byla s dítětem ve stanu.

Článek

„Strážníci zjistili, že ve stanu pobývají 40letý muž a jeho 33letá partnerka a dále jejich jedenapůlroční dítě. To po celou dobu kontroly strážníků neustále plakalo. Muž strážníkům uvedl, že jsou momentálně bez finančních prostředků a bez přístřeší. Stan obývají pouze přechodně, než si zajistí bydlení,“ uvedl mluvčí strážníků Jindřich Machů.

Pes pokousal na procházce malé dítě. Majitel dostal podmínku a bude platit

Krimi

Hlídka na místě dále zjistila, že malé dítě nejen pláče, ale i pokašlává. Proto byli na místo přivoláni i zdravotníci a pracovnice orgánu sociální právní ochrany dítěte. „Ta zajistila následné předání dítěte jeho babičce. Celou věcí se tak bude zabývat orgán sociálně právní ochrany dítěte (OSPOD),“ dodal mluvčí.

Foto: MP Ostrava

Dvojice byla s dítětem ve stanu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám