Hlavní obsah

Prezidenta Zemana navštívila v nemocnici manželka s dcerou

Novinky, jam

Prezident Miloš Zeman leží od minulého úterý v pražské Ústřední vojenské nemocnici. V pondělí ho navštívila manželka Ivana s dcerou Kateřinou.

U Zemana byla na návštěvě manželka s dcerouVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Manželka s dcerou nejsou jedinými návštěvníky současného prezidenta za poslední dny. V pondělí se k Zemanovi dostavil také hradní kancléř Vratislav Mynář.

Zeman je dehydrovaný a vyčerpaný, oznámil Hrad

Domácí

V neděli za ním na návštěvu zavítal taktéž jeho předchůdce Václav Klaus, který byl rovněž od úterý minulého týdne do pátku ve stejné nemocnici hospitalizován kvůli vysokému tlaku.

Zeman byl v ÚVN hospitalizován minulé úterý, podle čtvrtečního vyjádření Hradu jej trápila dehydratace a únava. Na životě prý prezident ohrožen není, hospitalizace měla být plánovaná.

Kdy bude Zeman z nemocnice propuštěn, zatím není jasné. Podle naplánovaného programu by to však mohlo být tento týden.

Prezidenta dlouhodobě trápí neuropatie dolních končetin. Hodnoty cukrovky, o níž prezident v minulosti prohlásil, že odešla, jsou v normě.

Reklama

Související články

Co je s prezidentem republiky Milošem Zemanem?

Dá-li Bůh. Tak zakončil mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček své poděkování premiérovi Andreji Babišovi (ANO) za přání brzkého uzdravení adresované hlavě...

Klaus se vrátil do nemocnice navštívit Zemana

Bývalý prezident Václav Klaus se v neděli odpoledne podle zdroje Novinek vrátil do Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN) v pražských Střešovicích, odkud byl...

Výběr článků

Načítám