Hlavní obsah

Zhoupněte se do pohodové nálady

Právo, Dana Jakešová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto a relaxace patří neodmyslitelně k sobě. Tak co si třeba zdřímnout na čerstvém vzduchu na houpačce nebo v houpací síti? I takové drobnosti totiž mohou přinést dokonalý požitek.

Foto: Bonami

Síťovaná houpací síť je klasikou, která nezklame.

Článek

Pořídit si zahradní nábytek a lehátko, to už majitelé zahrad a teras považují za samozřejmé. Populární jsou ale v posledních letech i zahradní houpačky.

K dostání jsou v mnoha provedeních, ať už jde o materiál, barvu, či designové zpracování. Ty nejlevnější seženete za cenu lehce přes tisíc korun. Luxusní designové kousky ale vyjdou klidně i na více než 20 000 Kč.

Samozřejmě lze vybírat také z různých typů. Jestliže máte na zahradě stromy nebo pergolu s robustními trámy, můžete si mezi ně pověsit houpací síť nebo umístit závěsné křeslo.

Kdo takové štěstí nemá, nemusí zoufat. Volit totiž můžete také z nepřeberného množství houpaček a závěsných křesel s dřevěnou či kovovou konstrukcí. Výhodou tohoto řešení je, že si je můžete postavit kamkoliv.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Venkovní kuchyně je nejen kulinářským rájem

Příprava pokrmů na zahradě, terase či na balkoně má své kouzlo, navíc skýtá příležitost k posezení s rodinou a přáteli. Zahradní kuchyni postaví šikovní...

Dejte si rande na zahradě u kávy či vína

Popovídat si za hezkého počasí v příjemném prostředí vlastní zahrady, na zápraží nebo balkoně mohou čerstvě zamilované páry stejně jako manželé žijící spolu...

Výběr článků

Načítám